300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πως να γίνεις μάγκας με το κινητό σου!



Εδώ θα σας πούμε μερικές απλές συμβουλές για να μπορέσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνετε εντύπωση στους άλλους, με το κινητό σας..
1. Αν χτυπάει το κινητό σας ενώ είστε μόνοι απλά αγνοείστε το! Μέχρι ο ενδιαφερόμενος να ξαναπάρει τηλέφωνο εσείς θα έχετε χρόνο να τρέξετε στην πιάτσα της γειτονιάς για να δείξετε και εσείς πόσο περιζήτητοι είστε!!
2. Ο ΕΟΚ (Ελληνικός Οργανισμός Κινητού) έψαξε για σας και σας προτείνει τα πιο ΙΝ μέρη για να χρησιμοποιείτε το κινητό σας: Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Όπερα, Μονάδες εντατικής περιποίησης, Νεκροταφεία και Εκκλησίες!!
3. Μη τυχόν δώσετε σημασία στις ταμπέλες που απαγορεύουν τη χρήση κινητών σε αεροπλάνα και βενζινάδικα. Απλά ζηλεύουν!!
4. Η οδήγηση όταν μιλάς στο κινητό δεν είναι επικίνδυνη, αντίθετα σε προπονεί στις δύσκολες συνθήκες του δρόμου. Πώς νομίζεις ότι έμαθε να οδηγάει ο Schumacher;
5. Μη ξεχνάτε να μιλάτε δυνατά και καθαρά στο κινητό σας αφού και οι γύρω σας έχουν δικαίωμα να ακούν τη σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτησή σας!
6. Σε κάθε χτύπημα κινητού γύρω σας ΠΑΝΤΑ ελέγχετε αν είναι το δικό σας ακόμα και αν ξέρετε ότι δεν είναι…
7. Χτυπάει το κινητό σας, μη βιαστείτε να το σηκώσετε, για να μάθουν όλοι ότι βάλατε καινούρια μελωδία στο κινητό σας, και όταν το σηκώσετε, επιτέλους, προσποιηθείτε ότι δυσαρεστηθήκατε για κάποια δουλειά σας που δεν έγινε λόγω της απουσίας σας. Έτσι θα αποκτήσετε κάποιο κύρος στους γύρω σας και ίσως… διευκολύνετε τον εαυτό σας στις κατακτήσεις!!
8. Αν το τηλέφωνο σας χτυπάει κάθε Χρισούγεννα και Πάσχα, τότε βάλτε ξυπνητήρι για κάποια στιγμή που θα είστε μπροστά σε πολλή κόσμο! Προσέξτε το ρινγκτον που θα βάλετε, έχει σημασία! Αφού το αφήσετε να χτυπήσει για λίγο, βγάλτε το από την τσέπη σας, δείτε την οθόνη και κλείστε το με νεύρο! Έτσι θα μείνουν όλη εντυπωσιασμένοι από την μαγκιά σου!
9. Βάλτε calling tune ένα από τα πιο εμπορικά κομμάτια και όταν σας παίρνουν τηλέφωνο, μην βιαστείτε να το σηκώσετε! Μπορείς αυτός που σας καλεί , να θέλει να ακούσει το τραγούδι που εσείς επιλέξατε!
*Αν το κινητό σας είναι iPhone δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια!
Βγάλτε το έξω και χαιδέψτε την οθόνη του !





Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply