300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κάντο μόνος σου! Γυάλισμα φαναριών!


Όλοι έχουμε παρατηρήσει οτι στα νέα αυτοκίνητα τα φανάρια είναι πλαστικά για λόγους παθητικής ασφαλείας. Αυτο όμως έχει και ένα μειονέκτημα γιατί τα φανάρια στο πέρασμα του χρόνου(4-5 χρονια περιπου) αρχίζουν να κιτρινίζουν και να θαμπώνουν απο τον ήλιο. Δυστηχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό απλα μπορούμε να το παρατήνουμε σκουπίζοντας πολυ καλά τα φανάρια μετα το πλύσιμο και να τα διατηρούμε οσο πιο στεγνά γινετε. Σε περίπτωση όμως που δεν το προλάβετε μην απελπίζεστε και μην αντικαταστήσετε τα φανάρια σας! Υπάρχει λύση και θα σας την δοσουμε. Φτάνει απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

1. Πρωτού ξεκινήσουμε πρέπει οποσδήποτε να καθαρίσουμε πολύ καλα τα φανάρια μας με σαπούνι και να τα σκουπίσουμε πολύ καλά.

2. Πέρνουμε ένα κουβά με καθαρό νερό, ενα γυαλόχαρτο Νο1000, ενα wettex και ξεκιναμε να τρίβουμε το φανάρι μας ρίχνοντας νερό στην επιφάνεια που τρίβουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ! μην κάνετε απότομες κινήσεις και ακουμπίσετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας διότι θα θαμπώσει το σημείο που τρίψατε.


3. Στην συνέχεια αφού στεγνώσουμε πολύ καλά τα φανάρια πέρνουμε έναν αλοιφαδόρο με ενα μαλακό σφουγγάρι που μπορίτε να αγοράσετε απο κάποιο πολυκατάστημα π.χ. Praktiker και μια αλοιφή της εταιρίας 3Μ που θα την βρείτε σε κάποιο χρωματοπωλείο αυτοκινήτων και αφού είμαστε σίγουροι οτι τα φανάρια μας είναι στεγνά ρίχνουμε αλοιφή και γυαλίζουμε με τον αλοιφαδόρο μέχρι το φανάρι να επανέλθει στην εργοστασιακή του κατασταση.


4. Τέλος σκουπίζουμε τα φανάρια μας και είμαστε έτοιμοι να ξαναδούμε το αμάξι μας σας καινούργιο!

Είναι κάτι απλό που ο καθένας με λίγη προσοχή μπορεί να το κάνει χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα και πολύ χρονο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 σχόλια: