300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

6 τρόποι για να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση!





Εάν έχετε βαρεθεί να περιμένετε τον «Οδυσσέα» και δεν βλέπετε φως στο τούνελ, ίσως είναι καιρός να περάσετε στην αντεπίθεση. Και όταν λέμε να περάσετε στην αντεπίθεση, δεν εννοούμε να πέσετε πάνω στον πρώτο Homo Sapiens που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Εννοούμε απλά να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Αρπάξτε, λοιπόν, την ευκαιρία και μάθετε πως θα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα.

Αρπάξτε την ευκαιρία, πριν σας την αρπάξει άλλη!

Απλά σκεφτείτε ότι αν δεν κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση, ενδεχομένως να την κάνει κάποια άλλη. Και θα ήταν κρίμα να βρεθεί κάποια άλλη να αρπάξει μέσα από τα χέρια σας αυτόν που είχατε βάλει εσείς στο μάτι. Ακόμα και αν θελήσετε να τον διεκδικήσετε, θα είναι πλέον αργά.

Όσες μένουν άπρακτες και περιμένουν τον άλλο να τις βρει, έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να δείξουν τα δυνατά τους σημεία. Επιπλέον, αυτό που πρέπει πάντα να προσέχετε είναι να επιλέγετε αυτόν που σας αρέσει πραγματικά, διότι επιλέγοντας μόνη σας τον άντρα της αρεσκείας σας, δεν έχετε πλέον τη δικαιολογία ότι σας την πέφτουν μονίμως οι άσχημοι. Μία δικαιολογία λιγότερη, λοιπόν.

Οι άντρες χρειάζονται σημάδια!

Τέλος στην θλιβερή εκείνη εποχή όπου δεν μπορούσατε να στείλετε πρώτη γράμμα σε έναν άντρα ή δεν μπορούσατε να τον καλέσετε πίσω στο τηλέφωνο, με τη δικαιολογία ότι ήσασταν πολύ απασχολημένη. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει κατά πολύ από την εποχή της γυναίκας-νοικοκυράς στη δεκαετία του '50 ή της Σταχτοπούτας που περίμενε τον Πρίγκιπα της να έρθει. Σήμερα, οι γυναίκες έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό του και έχουν μάθει να ακολουθούν το ένστικτό τους. Έχουν μάθει να τραβούν την προσοχή του άντρα που τους ενδιαφέρει.
Τα καλά νέα είναι ότι οι άντρες αντιδρούν ιδιαιτέρως στα ξεκάθαρα σήματα που λαμβάνουν από το αντίθετο φύλο. Δεν γίνεται να σφάλλουν όταν μία γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα.
Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι δεν χρειάζεται να μεταμορφωθείτε σε μία ανεξέλεγκτη και μανιακή κυνηγό αντρών, απλά να δείξετε εσείς πρώτη ένα σημάδι ενδιαφέροντος. Κάνετε εσείς την πρώτη επαφή, χωρίς όμως να πέσετε σαν τη λυσσασμένη πάνω στο «γλυκό».

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Μπορείτε να επιλέξετε απλά να χαμογελάσετε ή να κάνετε τα γλυκά μάτια, αλλά για να είστε σίγουρες ότι θα επιτύχετε τον σκοπό σας, μπείτε κατευθείαν στο κυρίως θέμα. Με την πρώτη επαφή, πρέπει να κάνετε ξεκάθαρο για ποιον λόγο θέλετε να γνωρίσετε τον άλλο.
Εάν εκείνος δεν ανταποκριθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε μια ζωή γεροντοκόρη, στο ράφι και με 5-6 κατοικίδια για παρέα. Απλά, δεν αρέσετε στον συγκεκριμένο. Και τονίζουμε, στον συγκεκριμένο, όχι σε όλους. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να απελπιστείτε με την πρώτη αποτυχία. Συνεχίστε την προσπάθεια.
Εάν, όμως, ανταποκριθεί, αφήστε την συνέχεια σε εκείνον. Στην τελική, είναι άντρας και έχει μία φήμη να υπερασπιστεί. Εσείς, ασφαλώς και είστε μοντέρνες γυναίκες και γι' αυτό κάνατε και την πρώτη κίνηση, αλλά δεν χρειάζεται να είστε και το αφεντικό. Εσείς, απλά ρίχνετε το δόλωμα και περιμένετε να δείτε αν θα πέσει στα δίχτυα σας.

Εκφράστε την επιθυμία σας στον άντρα της αρεσκείας σας!

Έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για τα πάντα ή έστω από τη στιγμή που το κάνουμε με στυλ; Επιστρατεύουμε χιούμορ; Το παίζουμε άνετες; Ή είμαστε εγκρατείς;
Εάν αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, μπορείτε να εκφράσετε στον άλλο τις επιθυμίες σας, να του εκφράσετε το ενδιαφέρον σας, να του πείτε ότι θα θέλατε να τον ξαναδείτε. Στην τελική και να πει όχι, τι είχατε τι χάσατε. Εκείνος θα χάσει.

Με την απομόνωση, δεν κερδίζετε τίποτα!

Εάν ξεκινάτε με αρνητική διάθεση και με το moto ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τιμωρείτε τον εαυτό σας. Με την απραξία και με την μοιρολατρία δεν πρόκειται ποτέ να επιτύχετε τον σκοπό σας. Εξάλλου, αν είστε από την αρχή αρνητικές και τα βλέπετε όλα μαύρα, τότε πιθανόν και να έχετε αρνητικά αποτελέσματα.
Το καλύτερο είναι να υιοθετήσετε ένα πιο «προκλητικό» στυλ και να κάνετε ευθεία επίθεση με φράσεις του τύπου: «Εσείς οι άντρες, δεν απαντάτε ποτέ;», φράσεις που να δείχνουν ότι έχετε διάθεση για επικοινωνία.

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...!

Από τη στιγμή που έχετε απαλλαγεί από τις προκαταλήψεις και έχετε αποφασίσει να επιδοθείτε εσείς στο «κυνήγι», γιατί να επικεντρωθείτε σε μία και μόνο περιοχή; Διευρύνεται τους ορίζοντές σας. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα τον άντρα της ζωής σας, τότε προφανώς αυτό σημαίνει ότι ο άντρας αυτός δεν μένει στην ίδια περιοχή με εσάς.
Επιπλέον, διευρύνετε τα κριτήριά σας. Ο γοητευτικός πρίγκιπας που περιμένετε δεν είναι απαραίτητο να είναι ξανθός, με γαλάζια μάτια και θεληματικό πιγούνι. Ούτε είναι απαραίτητο να έρθει καβάλα πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Σταματήστε να είστε κολλημένες στις διάφορες προκαταλήψεις τύπου: ποτέ με έναν μικρότερο, ποτέ με έναν ξένο, ποτέ με έναν πιο κοντό, πιο φτωχό, πιο όμορφο ή δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς πόσες προσπάθειες έχετε κάνει. Όπως και στο καζίνο, κάποιοι παίχτες συνεχίζουν να ποντάρουν τα χρήματα που έχουν χάσει, με την ελπίδα ότι θα ρεφάρουν. Γι' αυτό, ρισκάρετε και πάρτε τα πάνω σας.
Είναι γνωστό, πως όταν πάμε σε ένα άγνωστο μέρος, αφήνουμε τον εαυτό μας περισσότερο ελεύθερο. Δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκουμε ευκολότερα σύντροφο όταν είμαστε διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply