300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Audi RS3 Sportback: Το ταχύτερο Α3

Η Audi παρουσίασε το πολυαναμενόμενο RS3 στην πεντάθυρη έκδοση Sportback, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα το δούμε και ως τρίθυρο. Το RS3 Sportback είναι εφοδιασμένο με τον 5κύλινδρο, 2,5λιτρο τούρμπο κινητήρα, τον οποίο έχουμε γνωρίσει από το TT-RS. Η απόδοσή του ανέρχεται στους 340 ίππους και η ροπή στα 45,9 kgm. Ισχύς που περνά και στους τέσσερις τροχούς χάρη στη μόνιμη τετρακίνηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη (Haldex) και στο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic. Σύμφωνα με την Audi για τα 0-100 km/h το RS3 Sportback χρειάζεται μόλις 4,6 sec (4,8 sec χρειάζεται η BMW M3) και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Και όλα αυτά με τη μέση κατανάλωση να μην ξεπερνά τα 9,1 λίτρα και τις εκπομπές CO2 τα 212 gr/km.


Το RS3 Sportback διαθέτει, όπως είναι φυσικό, νέα ανάρτηση, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 mm (σε σχέση με το απλό A3), μεγαλύτερα φρένα, φαρδύτερα μετατρόχια και διπλή απόληξη εξάτμισης. Το βάρος είναι στα 1.575 κιλά (60 κιλά βαρύτερο από το S3).
Το καυτό Audi ξεχωρίζει αισθητικά από τα ταπεινά A3 Sportback χάρη στον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, την ανασχεδιασμένη μάσκα, τον αεροδυναμικό διαχύτη πίσω και την αεροτομή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply