300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

ΔΕΙΤΕ: Εσείς θα τολμούσατε; (Vid)


Η ιδέα για το K.OS Backyard ξεκίνησε πιο απλά από ότι θα περίμενε κάποιος. Πόσοι είναι αυτοί που έχουν βαρεθεί να...
φτιάχνουν άλματα και trails σε βουνά και πάρκα και μετά από λίγο να τα βρίσκουν διαλυμένα και ποδοπατημενα? Σίγουρα πολλοί.

Η αρχή έγινε καμιά 10ρια περίπου χρόνια πριν, όταν έφτιαξα ένα μικρό άλμα στην πίσω αυλή του σπιτιού μου και προσκάλεσα μερικούς καλούς φίλους να το δοκιμάσουμε (από τότε ισχύει το NO DIG NO RIDE). Τότε ήταν που το backyard άρχισε μεταλλάσσεται και γιγαντώνεται οργανικά, σχεδόν από μονό του αφού δεν μπορεί το καταστρέψει κανείς πλέον. (Τα 3 λυκόσκυλα “φύλακες” που το αλωνίζουν την νύχτα δεν είναι λίγα.

Το πάρκο βρίσκεται στην Παλλήνη σε ιδιωτικό πευκόφυτο χώρο 2 περίπου στρεμμάτων χωρίς ιδιαίτερη κλίση. Κάτι που βοήθησε όταν πλέον χέρια, φτυάρια και χώμα δεν έφταναν για να ικανοποιήσουν την φαντασία μας το Votsalaki Mykonos Resort να χορηγήσει την ξυλεία, 16 φορτηγά αφράτο χώμα και σκαφτικά μηχανήματα ώστε να κάνουμε το όνειρο του Backyard πραγματικότητα.






Στο Backyard θα δεις από downhill bikes και four cross μέχρι καθαρόαιμα single speed 24’, 26’inch dirt bikes και bmx. Με την καλή διάθεση όλες αυτές οι διαφορετικές φυλές του ποδηλάτου γίνονται μια παρέα που αλληλοϋποστηρίζεται και pushάρεται σε κάθε session.





Τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες έχουν την ιδία αξία στο 'κλείδωμα' ενός backflip και στο παρθενικό ‘καθάρισμα’ ενός άλματος από ένα ‘νέοπα’ Το Backyard αυτή την στιγμή περιέχει 2 μεγάλα strait double jumps, ένα baby line με berms, hip jumps και pumps, ένα wall ride και φέτος θα αναλάβει δράση και το καινούργιο foam pit.





Όλα τα άλματα είναι φτιαγμένα από χώμα κήπου και το πάρκο φωτίζεται για τα καθημερινά πλέον night dirt sessions. To K.OS Backyard για φέτος υποστηρίζεται από την POC, από το Piranha bike shop, την εταιρία 2DKsports, τους 3RideBros, το Νine Eleven board store και το Votsalaki MTB Camps που είναι και ο βασικός χορηγός.

Στα μελλοντικά σχέδια του Backyard θα προστεθούν progression sessions (μαθήματα για αρχάριους) που θέλουν να μάθουν βασικές αρχές του dirt-slope style mountain bike + bmx καθώς και σε εμπειροτέρους που θέλουν να πάρουν έγκυρα trick tips για τεχνική και κόλπα. Σημείωση όλοι οι αναβάτες που αποτυπώθηκαν φωτογραφικά σε αυτό το θέμα έχουν βοηθήσει για την δημιουργία του K.OS Backyard το πάρκο σίγουρα δεν θα είχε αυτήν την μορφή χωρίς την συμβολή των φίλων μου.

RIDE HARD –STAY STRONG.








Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply