300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Έβαλε περισσότερο μέικ απ κι από την κόρη του

 Περισσότερο μέικ απ από την κόρη του φορούσε ο Στίβε Τάιλερ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Super»! Η ΛΙβ Τάιλερ και ο διάσημος ροκάς πατέρας της περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί και έδειξαν τη μεγάλη τρυφερότητα και περηφάνια που νιώθει ο ένας για τον άλλο.


Ο τραγουδιστής των Aerosmith έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην 33χρονη κόρη του και δεν διστάζει να το δείξει με την υποστήριξή του σε κάθε βήμα της.
Εκείνη όμως αρκετές φορές τον αντιμετωπίζει με αρκετή αυστηρότητα, ακόμη κι όταν μιλάει γι’ αυτόν σε συνεντεύξεις. Κάθε φορά που οι δυο τους βρίσκονται στο αυτοκίνητο, όπως αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός σε αμερικανικό σόου, ο 62χρονος ροκ σταρ βάζει τα τραγούδια του να παίζουν στη διαπασών, με αποτέλεσμα εκείνη να ντρέπεται και να του φωνάζει να σταματήσει, γιατί όλοι γυρνούν και τους κοιτούν.


Επίσης, η Λιβ, έχει ξεκαθαρίσει ότι όσο κι αν αγαπάει τον πατέρα της, που εκτός από το ταλέντο του στη μουσική είναι γνωστός και για το εκκεντρικό του ίματζ, δεν θα αφήσει να γίνει πρότυπο για τον μικρό της γιο! Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν θα άφηνε ποτέ τον εξάχρονο σήμερα γιο της Μίλο να φορέσει κολλητά παντελόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply