300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Βιτρίνες του έρωτα σύντομα και στη Θεσσαλονίκη!


Με τις βιτρίνες στο Άμστερνταμ στις red light district περιοχές, θα μοιάζει το… κέντρο του έρωτα, το «Eros center», το οποίο προγραμματίζει να κατασκευάσει στην Θεσσαλονίκη ο επιχειρηματίας Τρύφων Τσουφιάνης...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «ΕΤ» και τα όσα δηλώνει ο επιχειρηματίας, σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα «Eros center», το οποίο θα «καταπολεμήσει» τον αγοραίο έρωτα του πεζοδρομίου, αλλά και τους παράνομους οίκους ανοχής, που πολλές φορές είναι μέσα σε πολυκατοικίες, δίπλα σε σχολεία αλλά και εκκλησίες.

Πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο το οποίο θα είναι περιφραγμένο με έναν τοίχο ύψους τριών μέτρων. Οι πελάτες θα εισέρχονται μέσα σε αυτόν με το αυτοκίνητό τους και θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κυκλική πορεία προκειμένου να έρθουν σε συνεννόηση με τις κοπέλες.
Στην μία πλευρά του οικοπέδου θα υπάρχουν πέντε σπίτια μέσα στα οποία οι ιερόδουλες θα ασκούν το επάγγελμά τους.

Το κάθε ένα από τα σπίτια αυτά θα είναι 50 τ.μ. και θα διαθέτουν φαρμακείο, καθιστικό, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και ταμειακή μηχανή.
Στο «Eros center», θα υπάρχει πάρκινγκ, μία καντίνα καθώς και κτίριο εταιρείας σεκιούριτι.
Όπως είπε ο επιχειρηματίας, ο πελάτης θα φεύγει με την απόδειξη στα χέρια του ενώ το κόστος κατασκευής ανέρχεται σε 400.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply