300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Βρήκαν ενάμιση μήνα μετά το μπλε Punto του Παλαιοκώστα


“Βλέπουν” σχεδόν παντού, πίσω από κάθε ληστεία και συμπλοκή...
τον διαβόητο δραπέτη, αλλά ο ίδιος παραμένει άφαντος.

Από τις 6 Φεβρουαρίου που έψαχναν μετά την αιματηρή ληστεία στη Χαιρώνεια το μπλε Fiat Punto οι αστυνομικοί κατάφεραν να το εντοπίσουν χθες στην περιοχή του Μαραθώνα.

Στην αιματηρή συμπλοκή στην οποία είχε τραυματιστεί στα πόδια ένας αστυνομικός οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πήρε μέρος ο Βασίλης Παλαιοκώστας ή κάποιοι συνεργάτες του. Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Μαραθώνα Αττικής.

Το συγκεκριμένο όχημα, το είχαν πάρει οι τουλάχιστον δύο δράστες της συμπλοκής, έξω από καφενείο της Χαιρώνειας, αφού ο ιδιοκτήτης του είχε ξεχάσει στη μίζα τα κλειδιά του. Το μπλε Fiat Punto, εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα, στην περιοχή Αγ. Τριάδα Μαραθώνα Αττικής και μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξονυχιστική εξερεύνησή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν κάποια αντικείμενα του ιδιοκτήτη του, ωστόσο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξερεύνησή του για τον τυχόν εντοπισμό αποτυπωμάτων.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αναφέρουν πως το όχημα δεν βρισκόταν πολύ καιρό στο σημείο που εντοπίστηκε και η ευρύτερη περιοχή αποτελεί αντικείμενο λεπτομερέστερης αστυνομικής έρευνας, αφού πολύ πιθανόν οι δράστες διατηρούν κάποιο χώρο ή τουλάχιστον είναι γνώστες της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply