300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Οι 10 καλύτερες ευκαιρίες για κάνεις τρίο!


Μπορεί μερικά τρίο να μοιάζουν άπιαστο όνειρο που έτυχε σ’ έναν πολύ τυχερό φίλο σου... Αν θες να νιώσεις κι εσύ τυχερός βάλε μπρος το δικό σου σχέδιο. 





Όπως λέει και ο σοφός λαός μας (όχι όλος) μέχρι τρεις είναι δεσμός. Το θέμα είναι όμως πως θα καταφέρεις να βρεθείς σ’ ένα τρίο. Δεν είναι εύκολο, θέλει δουλειά αλλά εγώ είμαι εδώ. Υπάρχουν 10 μαγικοί τρόποι, για να το κάνεις ακόμα πιο εύκολο.



Μεγάλα πάρτι

Μιλάω για κάτι σαν αυτά που βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες. Αυτά που κάνουν οι φοιτητές με μπόλικο αλκοόλ και τρέλα. Καλά, δεν χρειάζεται πισίνα, ούτε και τόσος κόσμος. Αρκετό ποτό και καμιά 50αρια άτομα είναι αρκετά. Ακόμα καλύτερα όταν είναι καλοκαιρινά με πιο ανάλαφρη διάθεση και ρούχα. Λίγο το ποτό, λίγο το καλοκαίρι, οι περισσότερες γυναίκες χάνουν τις αναστολές τους. Βρες λοιπόν δύο γυναίκες, πιάσε τους την κουβέντα, κάνε τους να ενδιαφερθούν όχι μόνο για σένα, αλλά και η μία για την άλλη. Το έχεις το τρίο στο τσεπάκι.



Τζακούζι


Την επόμενη φορά που θα περνάς δίπλα του σ’ ένα σπα ή σ’ ένα ξενοδοχείο και δεις δύο γυναίκες μέσα, μην χάσεις την ευκαιρία να πλατσουρίσεις κι εσύ. Μπες ανάμεσά τους και άρχισε να τους μιλάς και να φλερτάρεις. Και με τις δύο. Δείξε με τον τρόπο σου ότι και οι δύο σου αρέσουν, ώστε καμία να μην χάσει το ενδιαφέρον της. Μην ξεχνάς πως το τζακούζι ξυπνά την σεξουαλικότητα κάθε γυναίκας. Κάνε λοιπόν αυτό το τζακούζι την προσωπική σου μπανιέρα και απόλαυσε την περιποίηση δύο γυναικών.



Εκμεταλλεύσου τις ανησυχίες της




Όλοι κατά την διάρκεια της ζωή μας έχουμε μια τάση να πειραματιστούμε με το σώμα μας αλλά και με τα σώματα των άλλων. Στις περισσότερες γυναίκες αυτό συμβαίνει σε μεγαλύτερες ηλικίες απ’ ότι περίμενες. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν και άρχισε τις ερωτήσεις. “Συμφωνείς με την άποψη όλοι κατά κάποιο τρόπο είμαστε μπαισέξουαλ;” ή “Θα μπορούσες ποτέ να πας με κοπέλα;” Αν την δεις και ανταποκρίνεται δώσε της την ευκαιρία του τύπου “Αν σε πιάσει η περιέργεια θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε τίποτα”. Μπορεί να σου φαίνετε απλό αλλά πολλές φορές δουλεύει.



Εκμεταλλεύσου και τις ανησυχίες των φίλων της


Αν έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχει καμιά φίλη της, που τώρα τελευταία το γύρισε και έγινε μπαισέξουαλ, είσαι απίστευτα τυχερός. Πρέπει να την κάνεις την καλύτερη σου φίλη. Αν φυσικά σου αρέσει σαν γυναίκα, γιατί αυτή θα συμπληρώσει την τριάδα. Φρόντισε να βγαίνετε όλοι μαζί, να την καλείται σπίτι για φαγητό και άρχισε να συζητάς για την στροφή της. Η δίκη της σεξουαλικότητα βλέπεις μπορεί ν’ αλλάξει και τη δική σου.



Ανάμεσα σε ζευγάρι


Και δεν μιλώ για ετεροφυλόφιλο αλλά για ομοφυλόφιλο. Αν λοιπόν έχεις στο περιβάλλον σου ένα ζευγάρι λεσβίες, ήρθε η ώρα να μπεις ανάμεσά τους. Ακόμα και αυτές που ενδιαφέρονται να πάνε με άντρα, τους αρέσουν οι αλλαγές και οι προκλήσεις στο σεξ. Γίνε λοιπόν η πρόκλησή τους. Άρχισε κι εδώ με ερωτήσεις για να δεις αν σε παίρνει και κάνε σαφές πόσο καλά θα μπορούσατε να περάσετε οι τρείς σας. Ποτέ δεν ξέρεις.



Η φίλη μου η στρίπερ




Όσο δύσκολο κι αν είναι, βρες και γίνε φίλος με στριπτιζέζ. Γίνε θαμώνας σε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί και φρόντισε να είσαι ευγενικός και όχι όπως όλα τα λιγούρια μεταξύ τους. Σε λίγο θα σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα. Σαν φίλος λοιπόν, μίλησέ τους για τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις. Έχε στο μυαλό σου ότι δεν είναι όλες σεξομανείς, αλλά πολλές είναι πρόθυμες να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις των αντρών και χωρίς πληρωμή.



Πάμε σε rave πάρτι;


Θα μου πεις η μόδα πέρασε, άλλα τα πάρτι συνεχίζονται. Δυνατή μουσική, περίεργα χρώματα, κόσμος που κρατά στικ που φωσφορίζουν και δυστυχώς αρκετοί υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Εδώ δεν χρειάζεται ούτε σκηνικό να στήσεις ούτε τίποτα. Απλά μπες και χόρεψε με τον κόσμο και μην κοιτάξεις πίσω. Μπορεί η μουσική και η ατμόσφαιρα να μην είναι και το καλύτερό σου, αλλά τα δύο κορμιά που θα έχεις μετά στο κρεβάτι σου αξίζουν μια θυσία.



Ή μήπως συναυλία;

Αν την παραπάνω πρόταση, και μόνο που διάβασες τον τίτλο την απέρριψες, έχω και πάλι τη λύση. Συναυλίες. Και πάλι πολύ και δυνατή μουσική, ναρκωτικά όχι τόσο αλλά αλκοόλ μπόλικο, και το καλύτερο απ’ όλα… συνωστισμός. Έτσι δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεθείς ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Ξεκίνα να χορεύεις με την μία, φέρε και την άλλη, και αν σε παίρνει φύγε και με τις δύο.



Ώρα για γυμνισμό




Είτε οργανωμένη παραλία, είτε όχι, ήρθε η ώρα να απολαύσεις το μπάνιο σου γυμνός. Και όχι μόνος. Αλλά και με άλλο κόσμο. Μην διαλέξεις δηλαδή καμιά ερημική παραλία επειδή σε έπιασαν οι ντροπές σου, όχι τρίο δεν θα κάνεις, ούτε δύο. Η γύμνια βλέπεις είναι για ανθρώπους δεν έχουν ντροπές, οπότε όλο το κλίμα σ’ αυτές τις παραλίες είναι πιο ανάλαφρο. Μπες δυναμικά στο παιχνίδι και ξεκίνα φλερτάρεις, κυρίως με δυο φίλες και όχι με μόνες γυναίκες.



Πες το απλά


Τώρα κατά πόσο θα δουλέψει αυτό δεν το ξέρω. Αλλά αν δεν δουλέψει για σένα τίποτα από τα παραπάνω, το μόνο που σου απομένει είναι να το ζητήσεις από την κοπέλα σου. χωρίς περιστροφές. Έξω από τα δόντια. Το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply