300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

10 ιδανικά δώρα για όσους δεν … συμπαθείτε…


Πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ένα δώρο σε κάποιον που δεν πολυσυμπαθούμε και ψάχνουμε να βρούμε τι ακριβώς να του πάρουμε.
Να λοιπόν που σας βρήκαμε την λύση!!
Σας δείχνουμε μερικές ιδέες για δώρα που θα ήταν ιδανικά για τέτοιες περιπτώσεις..



01 - Ζυγαριά με ζώα


Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι δεν πρέπει ποτέ να δώσουμε ένα δώρο που θα μπορούσε να παρερμηνευθεί ως έναν υπαινιγμό ότι μπορεί να χρειαστεί να χάσει λίγο βάρος, αυτός που θα παραλάβει αυτό το δώρο..


02 - Spyder III laser


Αυτό το λέιζερ είναι με την μεγαλύτερη ισχύ που μπορεί να κατέχει κάποιος βάσει νόμου. Μπορεί να κάνει τρύπες σε πλαστικό, στο δέρμα κλπ. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα καλό δεν φέρνει ένα τέτοιο δώρο και καλό είναι να το σκεφτείτε αυτό πριν το δωρίσετε κάπου.


03 –Handerpants


Γάντια με σχήμα ανδρικού εσώρουχου. Τι να πω; Κακόγουστο; Δεν κατάλαβα καν για τι σκοπό βγήκαν.. πάντως σίγουρα ζεσταίνουν τα χέρια τις κρύες νύχτες του χειμώνα.


04 – Ηχεία με ζωάκι που χορεύει


Μπορεί να φαίνετε ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο δώρο, αλλά στην πραγματικότητα έχει σχεδιαστεί για να ξεκουφαίνει όσους το ακούνε. Τι καλό σε αυτή την επιλογή είναι το ζωάκι που χορεύει…


05 – Καρέκλα γραφείου – κρεβάτι


Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα θέλαμε μια τέτοια καρέκλα στο γραφείο μας. Το θέμα είναι όμως τι θα γίνει αν το αφεντικό μας δει ξαπλωμένους πάνω της, κατά την διάρκεια της εργασίας μας.
Είναι ένα ιδανικό δώρο για όσους θέλουμε να απολυθούν!!


06 – Προσωπική bobblehead τουαλέτα


Για όσους θέλουν να σκέφτονται τους γνωστούς και τους φίλους στις πιο προσωπικές τους στιγμές…


07 - Φουσκωτά fruitcake


Αυτό είναι ιδανικό για τους λιχούδηδες εορτάζοντες.. ένα φουσκωτό γλυκό, που μοιάζει καταπληκτικά με αληθινό!!
Είναι και πολύ βολικό μιας και μπορεί να ταχυδρομηθεί… αφούσκωτο!


08 - Shake Weight



Αυτά τα βαράκια είναι εντελώς μια σπατάλη χρημάτων. Και αυτό γιατί ούτε προσφέρει τίποτα στους μυς των χεριών, αλλά ούτε και αλλού. Το μόνο που θα πάθουν με αυτό είναι έγκαυμα στα χέρια από την ανακίνηση…


09 – Σαπουνοξυράφια



Τα σαπούνια, οι λοσιόν και τα διάφορα καλλυντικά μπάνιου, είναι ένα πολύ ωραίο δώρο. Τα συγκεκριμένα σαπούνια όμως κρύβουν και ένα θανάσιμο εξτρά δώρο. Ένα ξυράφι.. ναι είναι πραγματικό ξυράφι που όμως σε συνδυασμό με την γλυκερίνη του σαπουνιού οξειδώνεται και σκουριάζει. Ίσως μαζί με αυτό το σαπούνι πρέπει να δωρίζουμε και ένα αντιτετανικό ορό!


10 – Pet petter



Μην με ρωτήσετε τι ακριβώς κάνει αυτό.. αλλά σίγουρα είναι για κατοικίδια και όχι για τους ιδιοκτήτες τους.. μάλλον για δώρο φάρσα μου έρχεται παρά για κανονικό..


Αυτά τα δώρα είναι μερικά από τα δεκάδες που μπορεί να βρει κανείς στο ίντερνετ, για να δωρίσει σε φίλους και εχθρούς. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι θέλετε και για ποιόν…

Μετάφραση - Επιμέλεια: Himaira

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply