300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

14 παράξενες και τρομακτικές στρατιωτικές τεχνολογίες.

1. Εξωσκελετοί.
Παρέχουν δύναμη και αντοχή στο χρήστη και όπως φαίνεται από το βίντεο δεν απέχουν και πολύ από την εμφάνιση τους.


2. "Έξυπνες" στολές.
Δεν μπορεί κανείς να γίνει αόρατος ακόμη αλλά τα έξυπνα υφάσματα μπορούν να κάποιον δυσκολότερα ορατό και σχεδόν αόρατο σε γυαλιά νυχτερινής οράσεως, θερμικούς ανιχνευτές και συσκευές ραντάρ.

3. Υγρή θωράκιση.
Ο εξοπλισμός για την προστασία του σώματος είναι απαραίτητος αλλά ταυτόχρονα βαρύς και δύσκαμπτος. Ωστόσο οι επιστήμονες ανακάλυψαν την υγρή θωράκιση που υπάρχει σε δύο μορφές: Shear Thickening Fluid (STF) το οποίο στερεοποιείται με την πρόσκρουση και Magnetorheological (MR) fluid που γίνεται στερεή με την εφαρμογή μαγνητικού πεδίου σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
4. Όπλα που διπλώνουν για βολές από γωνίες.
Όταν ο στρατιώτης είναι καλυμμένος πίσω από μια γωνία και βάλλεται είναι δύσκολο να ανταποδώσει πυρά χωρίς να εκθέσει το σώμα του. Τη λύση έρχεται να δώσει το όπλο που βαράει πίσω από γωνίες. Επισκεφθείτε την Ισραηλινή εταιρία που τα παράγει εδώ.
5. Ηχητικοί επίδεσμοι.
Η ποιο συχνή αιτία απωλειών σε πολεμικές συγκρούσεις είναι η απώλεια αίματος μέχρι ο τραυματισμένος να δεχθεί ιατρική φροντίδα. Τη λύση στο πρόβλημα έρχονται να δώσουν οιηχητικοί επίδεσμοι που καυτηριάζουν το τραύμα με επικεντρωμένη ριπή υπερηχητικής ενέργειας.
6. Ηλεκτρονικά όπλα.
Το όνομα αυτού "Metal Storm". Συνδυάζει ηλεκτρονική ανάφλεξη και αυτοκινούμενα βλήματα και όπως το φυλλάδιο της εταιρίας γράφει προσφέρει "αυξημένη φονικότητα".


7. Rail guns.
Τα Rail guns χρησιμοποιούν μαγνητικά πεδία για την ρίψη με απίστευτες ταχύτητες. Το Αμερικάνικο Ναυτικό έχει δοκιμάσει ένα που βάλει με ταχύτητα 7 φορές αυτής του ήχου.

8. Ρομποτικά βομβαρδιστικά.
Τα γνωστά σε όλους μας UAV. Οστόσο τα σχέδια των εταιριών προχωράνε παραπέρα και στοχεύουν σε πλήρους μεγέθους και δυνατοτήτων μη επανδρωμένα βομβαρδιστικά. Δείτε εδώ γο πρόγραμμα Taranis.
9. Διαγραφέας μνήμης.
Για πολλούς στρατιώτες το μετατραυματικό στρες (PTSD) είναι συχνό μετά από τραυματικές εμπειρίες στην μάχη. Γιαυτό ο αμερικάνικος στρατός επιδοτεί έρευνες επάνω σε μεθόδους διαγραφής μνήμης.

10. "Διάφανα" αεροσκάφη.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα κατασκευάσουν αεροπλάνα από γυαλί αλλά μελετούν ένα σύστημα που θα προσαρμόζεται στο κράνος του πιλότου και θα προβάλλει εικόνες από το εξωτερικό του σκάφους σαν να μην υπάρχει.
11. Αόρατα άρματα.
Είναι γεγονός ότι Βρετανοί πειραματίζονται ήδη στο να κάνουν άρματα ή ακόμη και τους στρατιώτες αόρατους. Η μέθοδος είναι με χρήση ειδικών καμερών που καταγράφουν τον περιβάλλον χώρο και προβάλλουν την εικόνα επάνω σε ειδικά ανακλαστικά υλικά που επενδύουν το άρμα ή τον στρατιώτη. Το Υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας λέει ότι η χρήση τους στο πεδίο της μάχης απέχει μόλις λίγα χρόνια.

12. Ακτίνες πόνου.
Θέλετε ένα μή θανατηφόρο αλλά επώδυνο όπλο? Αυτό έχει το όνομα Silent Guardian και χρησιμοποιεί μια στοχευμένη ακτίνα μικροκυμάτων για να θερμάνει το δέρμα στο βαθμό που θα κάνει τους εχθρούς να οπισθοχωρήσουν.

13. HAARP
Ανάλογα με τον ποιόν πιστεύετε, το High Frequency Active Auroral Research Programmeείναι είτε ένα σύστημα για καλύτερες τηλεπικοινωνίες, είτε ένα διαστημικό όπλο για επίθεση σε UFO, είτε ένας δημιουργός σεισμών, είτε ένα όπλο για mind control. (Πάντως για καλό δεν το κόβω να 'ναι ).
14. Εξολοθρευτές.
Έχουμε εξωσκελετούς, έχουμε όπλά, τότε γιατί να μην πάμε στο αμέσως επόμενο στάδιο της κατασκευής ρομποτικών εγκεφάλων που θα χρησιμοποιούν τα παραπάνω χωρίς την μεσολάβηση του ασταθούς ανθρώπινου όντος? Αυτό ακριβώς είναι που σχεδιάζει να κάνει το SyNAPSE της DARPA (Systems of Neuromorphic Adaptive Plastic Scalable Electronics).


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply