300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Πώς θα του την πέσεις χωρίς να γίνεις ρόμπα (Νο1)

Στη σημερινή κοινωνία που ζούμε, οι ρόλοι έχουν μπερδευτεί. Αντί να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση να σε προσεγγίζει, σπας το κεφάλι σου εσύ, πως θα καταφέρεις να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον χωρίς να καταλάβει ότι του την πέφτεις φάτσα φόρα.

Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε μερικά μικρά αλλά επιτυχημένα μυστικά προσέγγισης που θα σε βοηθήσουν να τον ρίξεις στα δίχτυα σου χωρίς να γίνεις ρόμπα.
Οι βασικοί κανόνες για όλες τις περιπτώσεις:
Με αργά βήματα: αρχικά θα πρέπει να καταλήξεις στο ποιό είναι το αγόρι που σε ενδιαφέρει πιο πολύ. Το πώς θα τον σαγηνεύσεις είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή, επιμονή και φυσικά να μάθεις τα κλειδιά του φλερτ. Άσε που η προσέγγιση πρέπει να γίνει εξίσου αργά. Αν εκείνος δεν πήρε το θάρρος να σε διεκδικήσει μπαμ και κάτω, οφείλεις να του δείξεις τι χάνει. Μην ξεκινήσεις πέφτοντας απευθείας στο ψητό: “Έχεις κοπέλα, θες να βγούμε το βράδυ;”αλλά προτίμησε να του δείξεις σιγά σιγά ποια είσαι και τι θες από εκείνον.

Ανάδειξε τα σημεία του σώματος σου που σκοτώνουν:
Αν υπάρχει κάποιο σημείο στο σώμα ή στο πρόσωπό σου που λατρεύεις, ανάδειξέ το. Αν έχεις άψογους κοιλιακούς βάλε το πιο στενό σου μπλουζάκι. Αν τα πόδια σου είναι μοντελικά, φόρεσε φουστίτσα. Το πιο σημαντικό είναι, το σημείο που θα αναδείξεις να το πιστεύεις και να μπορείς να το υποστηρίξεις άψογα. Μην είσαι με το μίνι αλλά αναρωτιέσαι αν θα του αρέσουν τα στραβά ποδαράκια σου.

Δώσε σημασία στο πάνω μέρος του σώματος:
ειδικά στο σχολείο, στη σχολή, στο φροντιστήριο, αυτό που βλέπει εκείνος, είναι κυρίως το σώμα σου από τη μέση και πάνω. Φρόντισε η στάση του σώματος να αναδεικνύει τα πλούσια προσόντα σου και δώσε έμφαση και στους μορφασμούς του προσώπου: να είσαι γλυκιά, να χαμογελάς πολύ και θα τον κερδίσεις με την πρώτη ματιά.
Απόφυγε τα πολλά παιχνίδια: αφού πήρες την απόφαση να κάνεις την κίνησή σου, μην τον μπερδεύεις κατόπιν με αμφίσημες εκδηλώσεις. Ωραία είναι τα παιχνίδια αλλά στο νηπιαγωγείο. Το βασικό είναι να είσαι ειλικρινής και να μην τον κάνεις να ζηλέψει χωρίς λόγο: δηλαδή, δεν τα φτιάχνεις με τον κολλητό του απλά για να τον κάνεις να ζηλέψει. Ε, μετά απλά δεν θα σου δώσει σημασία γιατί θα είσαι η πρώην του κολλητού του!
Μην λυπάσαι να του κάνεις κοπλιμέντα: αφού καταλάβεις ποια είναι η κλίση του και που ξεχωρίζει, μην φοβάσαι να τον επιβραβεύεις. Αν είναι καλός αθλητής, τόνισε πόσο ωραία κίνηση έχει με τη μπάλα. Αν είναι άψογος στα μαθηματικά, πες του πόσο τον θαυμάζεις για το κοφτερό πνεύμα του. Το ότι τον εκτιμάς και τον θαυμάζεις, είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσεις κάθε άντρα σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, από 1 μέχρι 99.
Είσαι όμορφη, είσαι κούκλα, είσαι θεά: Για να μπορέσεις να κάνεις το πέσιμό σου σε έναν άντρα, πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, να εκτιμάς τα χαρίσματά που διαθέτεις και νιώθεις όμορφη. Αν δεν αποδεκτείς πρώτη τον εαυτό σου, μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος μαγικά.
Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με Μπάρμπι για να τον ρίξεις. Ίσα ίσα που αν διαφέρεις από το σωρό και είσαι ξεχωριστή και όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και την προσωπικότητά σου, θα τον κάνεις να ενδιαφερθεί πολύ πιο γρήγορα.
Γίνε φαν του WomenOnly στο Facebook
 
Μην μιλάς πολύ: σε κάθε ηλικία, σε κάθε περίσταση, δεν υπάρχει αρσενικό που να μην απεχθάνεται το μπίρι μπίρι. Οπότε είναι βασικό στο στάδιο της προσέγγισης να μην τον κάνεις να βαρεθεί με το πολύ μπλα μπλα. Κυρίως, άκουσέ τον!
Θέλω μες τα δυο σου μάτια να κοιτάζει: οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν τα κότσια να στην πέσουν, όταν βλέπουν ότι είσαι απόμακρη, δεν ανταποκρίνεσαι στο παιχνίδι των βλεμμάτων και γενικά το παίζεις δύσκολη. Πάνε οι εποχές της γιαγιάς μας που όσο πιο δύσκολη ήσουν τόσο πιο πολύ ψάρωναν. Τώρα, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς πρέπει να τον γδύνεις με τα μάτια (έστω). Ο συνδυασμός δε, οπτικής επαφής και χαμόγελου, μπορεί να ρίξει και τον πιο δύσκολο.
Κι αν δεν σου κάτσει; είναι σημαντικό να μην το βάλεις κάτω με την πρώτη απόρριψη. Θυμήσου πως έτσι κι αλλιώς λόγω βιολογίας, εκείνος που σε απέρριψε ως αγόρι θα νιώθει πάντα μεγαλύτερη ντροπή σε σχέση με σένα, έστω κι αν έφαγες μια χυλόπιτα. Άσε που, λίγοι, ελάχιστοι άντρες απορρίπτουν μια γυναίκα που κάνει το πρώτο βήμα. Ακόμα κι αν δεν νιώθουν τεράστια έλξη για εκείνη, θα συνεχίσουν την κουβέντα που ξεκίνησε.
Κινήσεις ματ για να τον ρίξεις παντού:
 
Προσέγγισέ τον στο γυμναστήριο: το βασικό είναι η προσέγγισή σου να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξεις τόπο άθλησης κατόπιν ή να πρέπει να αλλάξεις το ωράριο άσκησής σου.
Μην δίνεις τεράστια σημασία στην εμφάνιση, το χτένισμα ή το μακιγιάζ σου. Αν σε δει να μην χύνεις ίχνος ιδρώτα και να παρουσιάζεσαι στο γυμναστήριο αψεγάδιαστη, εκεί θα γίνεις ρόμπα.
Παρατήρησε τις ώρες που έρχεται και φρόντισε να εμφανίζεσαι κι εσύ τις ίδιες, άντε με δέκα λεπτά καθυστέρηση για να σε αναζητά.
Πέτα τα ακουστικά και το mp3. Αν σε δει χωρίς ακουστικά στα αυτιά, αυτόματα θα σκεφτεί πως είναι πιο εύκολο να σε προσεγγίσει.
Παρατήρησε τι είδους γυμναστική κάνει και ζήτησε να σε βοηθήσει. Φυσικά, αν εκείνος κάνει βάρη, δεν χρειάζεται να σηκώσεις 800 κιλά για να τον πείσεις.
Αν σε ρωτήσει γιατί δεν ζητά βοήθεια από τους προπονητές του γυμναστηρίου, μπορείς να υποστηρίξεις πως την έχεις ζητήσει ήδη αλλά ακόμα δεν ξέρεις αν κάνεις σωστά όσα σου έδειξαν. Εκείνος θα σπεύσει να σε βοηθήσει αφού θα νιώσει κολακευμένος που θεωρείς εκείνον ειδικό.
Χαμογέλα! Οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες που γυμνάζονται, δεν χαμογελούν αλλά περιφέρονται λες και είναι φυλακισμένοι στα κάτεργα. Εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις και να τον κοιτάζεις με πλατύ χαμόγελο όσο ιδρώνεις πάνω στο διάδρομο.
Αν έρχεται παρέα με πολλούς φίλους του, σίγουρα θα ντραπείς να τον προσεγγίσεις. Φρόντισε λοιπόν να δεις αν έχετε κάποιο κοινό γνωστό για να κάνεις την κίνησή σου, ζητόντας τη βοήθεια του φίλου του. Για να πηγαίνετε στο ίδιο γυμναστήριο, σημαίνει πως μένετε κοντά.
Μην ξεχνάς να γυμνάζεσαι πραγματικά όσο τον καμακώνεις. Αν γίνει η πρώτη προσέγγιση και σε βλέπει με τον καιρό να σμιλεύεις και να γίνεσαι κορμάρα, θα πέσει το κάστρο ευκολότερα.
Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος του άρθρου, με τα έξυπνα κόλπα για να τον ρίξεις και στο σχολείο ή στη σχολή, στο κλαμπ ή στη δουλειά.

Από Κατερίνα Πατούλια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply