300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Χειροπέδες στον 37χρονο που εμπλεκόταν σε κύκλωμα της νύκτας



Τα δύο πρωτοπαλίκαρα της ομάδας των φυλακισμένων νονών της νύκτας, εκ των οποίων ο ένας συνομιλούσε με τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, κατάφερε να συλλάβει χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Καματερού η Ασφάλεια Αττικής.

Πρόκειται για έναν 38χρονο και έναν 27χρονο, Έλληνες και οι δύο, οι οποίοι κρύβονταν σε μονοκατοικία του Καματερού, έχοντας μαζί τους για κάλυψη μια ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα από την Ουκρανία.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, είχαν πληροφορίες για το κρησφύγετο των δύο «πιστολέρο». Έτσι, οργάνωσε επιχείρηση σύλληψής τους με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ, καθώς πρόκειται για δύο σκληρούς κακοποιούς που δεν θα δίσταζαν να τραβήξουν όπλο και να δώσουν μάχη προκειμένου να μη συλληφθούν. Τελικά όμως δεν πρόλαβαν καν να αντιληφθούν πώς βρέθηκαν στο σαλόνι της μονοκατοικίας τους πάνοπλοι αστυνομικοί οι οποίοι τους σημάδευαν με τα όπλα τους.


Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια χειροβομβίδα και ένα 32άρι περίστροφο νε διατρητικές σφαίρες «χόλο πόιντ».


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply