300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

7 τρόποι για να βάλεις φρένο στην πρόωρη εκσπερμάτιση!!

Βρίσκεστε στο κρεβάτι, το «ματς» παίζεται πλέον στη μικρή περιοχή και 30 δευτερόλεπτα μετά ο διαιτητής σφυρίζει τη …λήξη.

Όλα τελειώνουν, η παρτενέρ σου κατεβάζει τα μούτρα της (ή ακόμα χειρότερα σου λέει το κλασσικό «δεν πειράζει γλυκέ μου, σε όλους συμβαίνει) κι εσύ έχεις αρχίσει σοβαρά πλέον να πιστεύεις πως ανήκεις στα εκατομμύρια των αντρών αυτού του πλανήτη που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση. ΟΚ, cool down.


Ένας στους τρεις άντρες διεθνώς υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτιση – που ορίζεται ως η επίτευξη οργασμού σε λιγότερο από δυο λεπτά διείσδυσης (τόσο πολύ;).
Σύμφωνα με τις στατιστικές, ο μέσος άντρας δεν αντέχει και πολύ – εκσπερματώνει έπειτα από 50 κινήσεις μέσα-έξω.

Για τις γυναίκες, ο μέσος όρος οργασμού είναι δέκα λεπτά συνουσίας. Όπως καταλαβαίνετε, τα νούμερα δεν βγαίνουν. Από την πρώτη κιόλας στιγμή του ερωτικού παιχνιδιού, παίζεις με το ένα χέρι στην πλάτη – το πιθανότερο είναι να εκσπερματώσεις πρόωρα, ή τέλος πάντων πρόωρα σε σχέση με εκείνη. Ωστόσο μην χάνεις την ψυχραιμία σου.

Υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά, ώστε να πάρεις παράταση στο ματς – μέχρι εσύ να βάλεις γκολ κι όχι να δεχθείς. Ο χρόνος που επιλέγει το νευρικό μας σύστημα για να δώσει το σήμα για τον οργασμό σου είναι 50% ψυχοσωματικοί και 50% συνήθεια. Με άλλα λόγια, μάλλον έχεις κακομάθει τον εαυτό σου.

Τόσα χρόνια αγχωμένης εφηβικής αυτοϊκανοποίησης στο μπάνιο ή κάτω από τα σεντόνια μάλλον έχουν συνηθίσει τον εγκέφαλό σου να παίρνει τον συντομότερο κι ευκολότερο δρόμο προς τον οργασμό.

Η κακή συνήθεια συνεχίζεται και τις πρώτες σου φορές που θα κάνεις σεξ – στα γρήγορα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, στην τουαλέτα ενός κλαμπ της παραλιακής, στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης τη νύχτα, στο σπίτι της λίγο πριν έρθουν οι γονείς κ.λπ.
Ο οργανισμός σου έχει μάθει να ανταποκρίνεται σε συνθήκες οργασμού υπό την επήρεια άγχους. Κι όπως συμβαίνει και με τη γνωστή χλωρίνη, αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται. Πρέπει λοιπόν σταδιακά να αλλάξεις συνήθειες. Κι αυτό θα γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1: Πολλά προκαταρκτικά
Αν το γυναικείο μοτέρ απαιτεί περισσότερο χρόνο για ζέσταμα, δεν έχεις παρά να του το δώσεις. Μάθε τις δικές της τεχνικές ερεθισμού κι εφάρμοσέ τες. Μην έχεις σαν σκοπό απλά να της προσφέρεις έναν περιποιημένο αυνανισμό, αλλά εξερεύνησε όλες τις πιθανές ερωτογενείς ζώνες της, από το στήθος της μέχρι το σημείο G. Όταν επιμηκύνεις τον χρόνο των προκαταρκτικών κι ερεθίζεις όλες τις πηγές ερεθισμού της μπορείς να την φέρεις εύκολα σε σημείο που να μην κρατιέται, ενώ σε σένα η επίδραση θα είναι πολύ μικρότερη. Έτσι θα μπορέσετε να συγχρονιστείτε ευκολότερα στον οργασμό σας, αφού θα θέλει πολύ λιγότερες διεισδύσεις για να τελειώσει μαζί σου.

2: Σωστή αναπνοή
Το ξέρουμε, σου κάνει κάτι από γιόγκα αυτό, αλλά πίστεψέ μας, ισχύει. Όντως οι Ινδοί γιόγκοι έδιναν τεράστια σημασία στη σωστή αναπνοή κι αποδείχτηκε πως οι κύριοι αυτοί είχαν δίκιο. Οι κοντές, γρήγορες αναπνοές επιταχύνουν τον ερεθισμό σου. Αντίθετα οι βαθιές ελεγχόμενες αναπνοές σε ηρεμούν. Προσπάθησε να τις ελέγξεις. Έτσι θα τραβήξεις τη συγκέντρωσή σου αλλού.

3: Αυτοσυγκέντρωση
Πάρε την προσοχή σου από αυτό που συμβαίνει. Μια μέθοδος, την είπαμε ήδη, ο έλεγχος της αναπνοής. Δεύτερη μέθοδος, σκέψου κάτι άλλο. Κάτι που ελαφρώς σε αγχώνει ή σε δυσαρεστεί. Οι δουλειές που έχεις να κάνεις αύριο. Η γυναίκα σου (ε όχι, μη σου «πέσει» και τελείως). Τα λεφτά που τάζουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο και πόσες ζωές θα πρέπει να δουλεύεις για να τα βγάλεις εσύ (κι έχεις και τρία πτυχία). Οι άθλιες μεταγραφές που έκανε η ομάδα σου φέτος. Οτιδήποτε διακόψει τη σύνδεση πέους – εγκεφάλου έστω και προσωρινά θα επιβραδύνει τον οργασμό σου.

4: Ασκήσεις με τους κοκκυγικούς μύες
Τους ξέρεις και μάλιστα πολύ καλά. Είναι οι μύες που ελέγχουν την ούρησή σου. Όταν τους σφίγγεις η ούρηση σταματά – αυτοί είναι. Βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το περίνεο, το πέος δηλαδή και τον πρωκτό. Αν τους σφίγγεις την ώρα που νιώθεις το σπέρμα σου έτοιμο να εκτοξευθεί, τότε μπορείς να επιβραδύνεις την κρίσιμη στιγμή.

5: Πέος υπό πίεση
Πιέζοντας αρκετά δυνατά με το χέρι το πέος σου λίγο πιο κάτω από το «κεφάλι» του, για 10 έως 20 δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα κάνεις pause για 30 δευτερόλεπτα, μπορείς να σταματήσεις προσωρινά την εκσπερμάτισή σου που έρχεται καλπάζοντας. Καλό είναι να το προβάρεις πρώτα, ώστε να αντιληφθείς το μέγεθος της πίεσης, κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Το «σταμάτα-ξεκίνα» μπορεί να συνεχιστεί μέχρι να δώσεις εσύ το ΟΚ για τον οργασμό σου

6: Από τα βαθιά στα ρηχά
Μια εξαιρετική τεχνική διείσδυσης που έχει συνήθως πολύ καλά αποτελέσματα και μια «παράπλευρη» ωφέλεια: Αρέσει πολύ στις γυναίκες. Μιλάμε για συνδυασμό ρηχής και βαθιάς διείσδυσης. Το πέος σου μπαίνει το πολύ 5 εκατοστά στον κόλπο της (έτσι κι αλλιώς τα πρώτα πέντε εκατοστά του κόλπου είναι τα πιο ευαίσθητα) κι εναλλάσσεται με διεισδύσεις όσο γίνεται πιο βαθιά και πολύ μικρές παύσεις. Η εναλλαγή αυτή έχει δυο αποτελέσματα: Θα σε παρακαλάει να μπεις όσο πιο βαθιά μπορείς, ενώ παράλληλα εσύ συγκρατείσαι περισσότερο.

7: Τοπική αναισθησία
Αν δεν σε βοηθούν όλα αυτά, υπάρχει και η φαρμακευτική οδός. Ειδικές κρέμες τοπικής αναισθησίας του πέους μπορούν να ρίξουν τον ερεθισμό των ευαίσθητων νεύρων του. Το ίδιο μπορεί να συμβεί ως ένα βαθμό αν χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό – ιδιαίτερα μάλιστα τους τύπους retarding, ή έστω και δυο προφυλακτικά μαζί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 σχόλια:

  1. egw kserw oti otan pas na teliwseis..travas mia tsibia sto kolomeri sou kai sou kai ksexniese gia ligo...to nevriko sistima sisorevete ston pono ths stigmhs..kai oxi ston pou...o :P
    Milaei o epistimon fikioris!

    ΑπάντησηΔιαγραφή