300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

8 λόγοι που σας κάνουν καλύτερες από τους άντρες!


Επειδή μπορεί να σας έχω κακοκαρδίσει σε αυτήν την στήλη ήρθε η ώρα να παραδεχτώ πως σε αρκετές περιπτώσεις είστε καλύτερες από εμάς.
  • Οδήγηση. Μπορεί να μην το πιστεύετε (ούτε εγώ το πίστευα στην αρχή, όμως το έψαξα) αλλά είστε καλύτερες στην οδήγηση. Οι άνδρες, σύμφωνα με μελέτες, έχουν 77% περισσότερες πιθανότητες από ό,τι οι γυναίκες να πεθάνουν σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οι στατιστικές δείχνουν πως στο 80% των ατυχημάτων στη Νέα Υόρκη την τελευταία πενταετία οι οδηγοί ήταν άνδρες. Τώρα αν κάποια γυναίκα τους βγήκε στο «Stop» ξαφνικά και τράκαραν για να τις αποφύγουν, αυτό δεν το γνωρίζω.
  • Χωρισμός. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε χίλιους εργένηδες αποδείχτηκε πως οι άντρες υποφέρουν περισσότερο μετά από έναν χωρισμό, ενώ οι γυναίκες το αντιμετωπίζουν και το ξεπερνούν καλύτερα. Πολύ λογικό, καθώς είστε πιο χοντρόπετσες, ενώ εμείς είμαστε πιο ευαίσθητες ψυχές.
  • Σπουδές. Το 2016 αναμένεται πως το 61% των πτυχίων, το 63% των μεταπτυχιακών και το 58% των διδακτορικών πτυχίων θα τα παίρνουν γυναίκες, ενώ τώρα οι στατιστικές λένε πως σε σχέση με τις 185 γυναίκες που τελειώνουν το πανεπιστήμιο μόλις 100 άντρες αποφοιτούν. Όχι «φυτά» δεν είστε, αλλά μάλλον ασχολείστε περισσότερο από εμάς, που πιο πολύ μας νοιάζει να φλερτάρουμε, παρά να διαβάζουμε.
  • Μεταφορά ειδήσεων. Σύμφωνα με Ελβετούς ερευνητές όταν ζητήθηκε από άντρες και γυναίκες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια σχετικά με μια μετάδοση ειδήσεων που παρακολούθησαν, οι γυναίκες ήταν πιο ακριβείς στις απαντήσεις τους. Μήπως είναι τυχαίο που γυναίκες συνήθως λένε τις ειδήσεις;
  • Ακρίβεια στα «χτυπήματα». Σύμφωνα με μετρήσεις οι γυναίκες είναι πιο ακριβείς όταν «χτυπούν» κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δηλαδή, αν πάρετε εσείς και ο σύντροφός σας ένα σφυρί κι ένα καρφί, εσείς θα το καρφώσετε πιο σωστά. Τώρα, γιατί πάντα ζητάτε από εμάς να κάνουμε αυτές τις δουλειές δεν το γνωρίζω.
  • Μνήμη. Οι μελέτες έδειξαν πως θυμάστε καλύτερα πρόσωπα, λέξεις, εικόνες, αντικείμενα καλύτερα από εμάς. Σίγουρα το μυαλό των ανδρών δεν είναι συγκεντρωμένο.
  • Επενδύσεις. Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πουλήσουν τις μετοχές τους λάθος στιγμή, αυξάνοντας έτσι τη ζημία. Αντίθετα οι γυναίκες στο σύνολο καταφέρνουν να αυξάνουν τα κέρδη στο χρηματιστήριο.
  • Οδηγίες. Ενώ ως γνωστόν δεν προσανατολίζεστε πολύ εύκολα, σας είναι πιο εύκολο να δίνετε οδηγίες από εμάς. Το μυαλό σας, σύμφωνα με τις μελέτες πάντα, έχει πιο στοχευμένη σκέψη στο να δώσει οδηγίες (σε έναν τουρίστα για παράδειγμα), σε σχέση με έναν άνδρα που έχουν τις ίδιες γνώσεις για τον προορισμό. Οπότε στο εξωτερικό θα απευθυνόμαστε μόνο σε γυναίκες για να μας λένε πως θα πάμε που και δε θέλω γκρίνια, που αυτές θα τυχαίνει να είναι καλλίγραμμες.
Το ότι οι έρευνες αυτές απέδειξαν κάποια στοιχεία στα οποία είστε καλύτερες, φυσικά και δε σημαίνει πως πρέπει να πάρετε θάρρος και να μας βάλετε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, γιατί όπως και να το κάνουμε πρέπει να υποστηρίξω το «ισχυρό» φύλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply