300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Η ξεχωριστή λευκή Aston Martin One-77!

Η ιπποδύναμή του ανέρχεται στους 700 ίππους!
Η Alain Motors πουλάει σε λευκό χρώμα την ξεχωριστή Aston Martin One-77 στην αγορά του Ντουμπάι. Η τιμή του ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά το χρήμα εκεί κυλάει σαν το πετρέλαιο, οπότε δύσκολα θα μείνει στη... βιτρίνα!

Ο κινητήρας στην Aston Martin One-77 είναι τοποθετημένος εμπρός, σε αντίθεση με άλλα super car που τον βρίσκουμε στο κέντρο ή πίσω.

Το μοτέρ είναι 12κύλινδρο, σε σχήμα V, βασίζεται στον κινητήρα V12 των 6.0 λίτρων της Aston Martin Vantage και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Cosworth. Το μοτέρ της One-77 έχει χωρητικότητα 7.3 λίτρων και η ιπποδύναμή του ανέρχεται στους 700+ ίππους.

Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων, εντελώς καινούργιου. Οι αλλαγές σχέσεων γίνονται μέσω paddles στο τιμόνι.

Το όλο πακέτο (κινητήρας, κιβώτιο, μετάδοση) υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ. / ώρα και τα πρώτα 100 χλμ. / ώρα να έρχονται, από θέση στάσης, σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Για την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου φροντίζουν κεραμικοί δίσκου που υπάρχουν σε όλους τους τροχούς.

Πηγή: auto24.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply