300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ρεπορτάζ του BBC για τη νυχτερινή ζωή βάζει φωτιά στην ελληνική οικονομία


Ένα βίντεο διόλου κολακευτικό για την Ελλάδα αναμένετε να παρουσιάσει σε λίγες ημέρες το βρετανικό δίκτυο BBC.
Οι Άγγλοι στα πλαίσια της έρευνας τους για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση και το ΔΝΤ στη ζωή των ελλήνων εισέβαλλαν και στους χώρους της διασκέδασης για να διαπιστώσουν τις επιπτώσεις της κατάστασης στη νυχτερινή ζωή που αποτελεί και διεθνώς το σήμα κατατεθέν της χώρας μας.
Μόνο που η επίσκεψη  στα στέκια της Αθήνας τους αιφνιδίασε καθώς αντί για άδεια τραπέζια και μίζερα πρόσωπα, αντίκρισαν κοσμοσυρροή και ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσεως.
Ο λουλουδοπόλεμος ωστόσο και τα ατελείωτα πανέρια στα πόδια των καλλιτεχνών τους εξέπληξαν τόσο, που θα αποτελέσουν ξεχωριστό σημείο αναφοράς στο θέμα τους, αφού θεωρήθηκε σκανδαλώδες το γεγονός σε ένα χρεωκοπημένο κράτος που εμφανίζει το λαό του να αντιμετωπίζει σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα, να εξαργυρώνονται  τα χρήματα σε γαρύφαλλα και να πετάγονται στις πίστες.
Οι πληροφορίες μάλιστα, θέλουν το ρεπορτάζ να εστιάζεται στο ότι ο έλληνας το πρωί βάζει τη μάσκα του φτωχού και αδικημένου και βγαίνει στους δρόμους κάνοντας πορείες και συλλαλητήρια και το βράδυ μεταμορφώνεται αρχίζοντας το πανηγύρι.
Όπως αποκαλύπτεται θα τεθούν ερωτήματα για το που βρίσκουν οι Έλληνες τα χρήματα για διασκέδαση τη στιγμή που όλοι τους θέλουν στα όρια της εξαθλίωσης, αφήνοντας υπονοούμενα για πλασματικές καταστάσεις και επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνηση για την επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου και όχι μόνο.
Πάντως όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένο θέμα όχι μόνο δε θα ηχήσει καλά στα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά μπορεί και να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στην ήδη αυστηρή πολιτική τους απέναντι στη χώρα μας που σύμφωνα με το βρετανικό ρεπορτάζ  χρεοκοπημένη είναι μόνο στα χαρτιά.    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply