300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ξεψύχησε περιμένοντας ασθενοφόρο...

http://www.newpost.gr/media/k2/items/cache/aad0c2c08ddd0dfbfb013bc05562dfe7_M.jpgΣοκ και οργή προκαλεί η εξιστόρηση των όσων βίωσε πριν χάσει τη ζωή του 65χρονος ...
από την Παλαιά Μανολάδα. Σύμφωνα με  ιατρικές πηγές, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής ο άτυχος άνδρας ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία.
Οι συγγενείς του κάλεσαν ασθενοφόρο και μετά από 45 περίπου λεπτά, αφού ασθενοφόρο δεν εμφανιζόταν, αποφάσισαν να μεταφέρουν οι ίδιοι τον άνθρωπο τους σε ιδιώτη γιατρό, στην πόλη της Βάρδας. Ο γιατρός αμέσως έκρινε πως ο 65χρονος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Για ασθενοφόρο φυσικά ούτε λόγος. Οι συγγενείς μετέφεραν τον άνθρωπο τους στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
Αναμονή και διαδρομές και τo ρολόι έδειχνε πλέον 09:45 όταν έφτασαν. Εκεί οι γιατροί αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του και κάλεσαν και αυτοί το ΕΚΑΒ, ζητώντας να έρθει ασθενοφόρο για τη διακομιδή του άτυχου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένιωθε έντονους πόνους και κοιτούσε ολόγυρα του εμφανώς σοκαρισμένος, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.
Τελικά, μετά από αναμονή ακόμη μισής ώρας για ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Βάρδας, ο 65χρονος ξεψύχησε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply