300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά


Σε αρένα μετατράπηκε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά όταν με αφορμή μια άστεγη οικογένεια ιρακινών, μέλη του Εργατικού Κέντρου της πόλης πιάστηκαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη του Κέντρου εισέβαλλαν στη συνεδρίαση της δημοτικής αρχής με σκοπό να παρέμβουν και να ζητήσουν να διεκπεραιωθεί άμεσα το θέμα των αλλοδαπών, το οποίο είχε αναλάβει εξολοκλήρου η Αντιδήμαρχος Πασχαλιά Καλαγιά.
Ωστόσο, οι απαντήσεις που εισέπραξαν από την  Αντιδήμαρχο φαίνεται να μην ικανοποίησαν τους διαμαρτυρόμενους με συνέπεια κουβέντα στην κουβέντα να πυροδοτηθεί το κλίμα και να ακολουθήσει γενική σύρραξη.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος αιφνιδιασμένος προσπάθησε ανεπιτυχώς να κατευνάσει πνεύματα και βλέποντας την κατάσταση να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις άρχισε να απαιτεί την αποχώρηση των εισβολέων από την αίθουσα χαρακτηρίζοντας τους «φασιστοειδή» και τραμπούκους.
Γεγονός που έκανε έξαλλη την εκπρόσωπο του ΚΚΕ κ. Ελπίδα Παντελάκη η οποία φρόντισε να υπενθυμίσει στο Δήμαρχο πως φωνή και δικαίωμα να τοποθετούνται στο συμβούλιο της πόλης τους έχουν όλοι οι δημότες, κάτι που προκάλεσε τον μεταξύ τους διαπληκτισμό.  
Στον οποίο, υπέρ του κ. Μιχαλολιάκου τάχθηκε και ο Γιάννης Μίχας που θεώρησε απαράδεκτες τις αντιδράσεις των ανθρώπων του Εργατικού Κέντρου.
Τα μέλη του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Θρύλος» αντιλαμβανόμενα πως σε ορισμένα σημεία και οι δυο πλευρές είχαν δίκιο φρόντισαν να κρατήσουν μια ουδέτερη στάση, ενώ τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία στον Πειραιά» καταδίκασαν τα επεισόδια ρίχνοντας ευθύνες και στις δυο μεριές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply