300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αποκάλυψη : Πόσα βγάζουν οι Αφγανοί, από όλους εμάς, στα φανάρια...


Την ώρα που η Ελλάδα βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στην οικονομική κρίση, τη στιγμή που οι θέσεις εργασίας είναι δυσεύρετες και το μηνιαίο εισοόδημα μειώνεται με ταχύτητες που δεν ελέγχουμε...
 φαίνεται πως οι Αφγανοί λαθρομετανάστες έχουν βρει τον τρόπο να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη..πολύ καλύτερη από τη δική μας , όσο και αν αυτό δεν μπορείτε να το πιστέψετε.

Σίγουρα θα σας έχει τύχει να περιμένετε σε κάποιο φανάρι και στη διάρκεια που αναμένετε ο φωτεινός σηματοδότης να ανάψει πράσινο, να πλησιάζει το παράθυρο σας κάποιος λαθρομετανάστης ζητώντας σας ψιλά. Και σίγουρα κάποιοι από εσάς έχετε δώσει.
Εχετε άραγε αναρωτηθεί ποτέ πόσα βγάζουν όλοι αυτοί που άλλοτε με ευγένεια, άλλοτε με θράσσος, ζητούν χρήματα από εσάς δίνοντάς τους τα τελικά? Ιδιοκτήτης κέντρου τύπου στον Νέο δρόμο αποκαλύπτει τα εξής στο nakedtv:
"Ομάδα Αφγανών λαθρομεταναστών, έρχεται κάθε απόγευμα στο μαγαζί μου για να τους μετατρέψω τα ψιλά σε χαρτονομίσματα. Η "είσπραξη" της ημέρας φτάνει τα 80€ ενώ κάποιες φορές τα ξεπερνά". Αν κάνετε την πράξη θα δείτε πως το αποτέλεσμα αγγίζει τα 2.500€ τον μήνα!! Για την ακρίβεια 2.480€. Και αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση.
Μήπως λοιπόν να πάμε και εμείς στα φανάρια? Συμφέρει.Οσα δεν βγάζει μια οικογένεια που και οι 2 δουλεύουν, τα βγάζει και με το παραπάνω ο κάθε αφγανός λαθρομετανάστης. Tα συμπεράσματα δικά σας..

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

1 σχόλια: