300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κερδίζουμε χρόνο μέσω... Πορτογαλίας

Βολεύει την Ελλάδα το πορτογαλικό αίτημα για βοήθεια


Εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής, περικοπές δαπανών στις ΔΕΚΟ, ταχύτερες αποκρατικοποιήσεις και ενημέρωση για τα μέτρα που λαμβάνονται ζήτησαν από την κυβέρνηση οι επικεφαλής της τρόικας.


Η τρόικα ζήτησε από την Κυβέρνηση να πάρει τις πολιτικές της αποφάσεις έως και τις 15 Απριλίου. Στο μεταξύ, το πορτογαλικό αίτημα για ένταξη στο μηχανισμό φαίνεται να βολεύει την ελληνική Κυβέρνηση, όπως γράφει το skai.gr, καθώς οι εκπρόσωποι τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην σύνταξη του πορτογαλικού φακέλου.


Οι επικεφαλής της τρόικας εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους αναφορικά με το σκέλος των εσόδων δεδομένης της δυσμενούς πορείας εκτέλεσης του προϋπολογισμού και ζήτησε πρόσθετες παρεμβάσεις στις ΔΕΚΟ και στους φορείς του ευρύτερου δημοσίου. Συμφωνήθηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνεχής ενημέρωση για τις αποφάσεις που θα λαμβάνει η κυβέρνηση σχετικά με τα «πακέτα» αλλά και για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2010- 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply