300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Νεκρός σε τροχαίο ο Αντεφέμι!

Το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Εγνατία οδό, ο Ολουμπαγιο Αντεφέμι, ποδοσφαιριστής της Ξάνθης σκοτώθηκε σε... τροχαίο δυστύχημα. 

Χθες, ο παίκτης είχε πάρει άδεια από την ομάδα προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του για να παντρευτεί.


Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1985 στο Λάγκος της Νιγηρίας. Ήταν μέλος της αργυρής ομάδας των «Σούπερ Αετών», στην Ολυμπιάδα του 2008 όπου ηττήθηκε στον τελικό από την Αργεντινή του Μέσι.


Ο Αντεφέμι έχει κατακτήσει τον πρωτάθλημα Αφρικής Κάτω των 20, ενώ έχει κατακτήσει και τον τίτλο του Κυπέλλου με την Χάποελ Τελ Αβίβ το 2006. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπέντελ Ινσουράνς το 2001 για να αποχωρήσει την επόμενη σεζόν για την Ντέλτα Γιουνάιτεντ.


Το 2004 ήρθε η μεταγραφή στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και το 2005 αγωνίστηκε στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Το καλοκαίρι του 2006 πήρε μεταγραφή για την Ραμάτ Γκαν, όπου δεν είχε συμμετοχές. Έναν χρόνο αργότερα αγωνίστηκε στην Χαποέλ Μπέι για να ακολουθήσει η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η Ρέιντορφ και η Μπουλόν, πριν έρθει στην Ελλάδα για την Ξάνθη.


«Τα αίτια ερευνώνται»


Ο διοικητής Τροχαίας Καβάλας, Ανδρέας Τζιοπάνογλου, μίλησε στον Sentra FM 103,3 για το τραγικό συμβάν: «Ήταν μόνο τους στο αυτοκίνητο. Τα αίτια ερευνώνται, αλλά πρόκειται για εκτροπή, ανατροπή του αυτοκινήτου. Το ατύχημα έγινε γύρω στις 09:15, στο 162 χιλιόμετρο της Εγνατίας οδού, κοντά στην έξοδο για την Καβάλα. Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Δυστυχώς ο Αντεφέμι δεν φορούσε ζώνη». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply