300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Βραβείο για κατασκευή Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από γυαλί!

Οι αρχιτέκτονες Henning και Larsen πρόσφατα κέρδισαν σε έναν διεθνή διαγωνισμό σχεδίου με το αρχιτεκτονικό τους έργο για την κατασκευή του καινούργιου Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Odense (OUH) στη Δανία. Τοποθετημένο να χτιστεί κοντά στο κέντρο της πόλης μέσα σε ένα γραφικό παλιό δάσος με πυκνή βλάστηση, το ΟUH θα χρησιμοποιηθεί για την πετυχημένη θεραπεία των ασθενών του.
Η όλη εγκατάσταση διαθέτει μία απίστευτη αρμονία που ενσωματώνει τη φύση σε κάθε ευκαιρία ώστε να υπάρξει ένα περιβάλλον το οποίο θα κυριαρχείται από ειρήνη και γαλήνη. Επίσης χάρη στην επένδυση των κτιριακών εγκαταστάσεων από γυαλί, το νερό της βροχής θα συλλέγεται για να βοηθηθούν με νερό οι λίμνες της περιοχής καθώς και οι τριγύρω καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Τα κτίρια του νοσοκομείου στο OUH είναι στενά συγκεντρωμένα σε ένα πυκνό κύκλο, ο οποίος περιβάλλεται από ένα χώρο για τους πεζούς με σχήμα δαχτυλιδιού και διαδρόμους που αντανακλούν τις ακτίνες φωτός από το κέντρο του κύκλου. Οι επισκέπτες και οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια βόλτα γύρω από τις εγκαταστάσεις και να απολαύσουν το τοπίο, το οποίο διαθέτει παλιά πυκνά δάση, εκτεταμένες γεωργικές εκτάσεις, φράκτες, λίμνες και κανάλια. Ακόμη και το εσωτερικό του νοσοκομείου θα προσφέρει θέα στην υπέροχη ύπαιθρο.





Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply