300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Σεξ στο πρώτο ραντεβού; Δες τα παπούτσια!


Τα παπούτσια αποκαλύπτουν...






Επειδή πολλές γυναίκες κάτι ξέρουν που κοιτάζουν τα παπούτσια του άντρα στο πρώτο ραντεβού κάνε και εσύ το ίδιο για να δεις πόσες πιθανότητες έχεις για σεξ το ίδιο βράδυ.





ΦΛΑΤ







Μια γυναίκα που φοράει συνήθως φλατ παπούτσια δείχνει ότι αισθάνεται σίγουρη για το ποιά είναι ή ότι δεν νιώθει καλά να επιδεικνύεται, αφού πιστεύει ότι δεν είναι αρκετά όμορφη για να το κάνει. Οπως και να ‘χει, δεν της αρέσει να την αντιμετωπίζουν σαν «γκομενάκι», ούτε να είναι έξω από τα νερά της. Είναι επιφυλακτική, κλειστός χαρακτήρας και θέλει να νιώθει χαλαρή, άνετη, ασφαλής και σίγουρη ότι πατάει γερά στα πόδια της



Στο πρώτο ραντεβού:



Πρέπει να είσαι προσεκτικός. Απόφυγε τα εντυπωσιακά κομπλιμέντα για την εξωτερική της εμφάνιση και αρκέσου στο να της πεις ότι τη βρίσκεις πολύ γλυκιά. Μην προεξοφλήσεις στην άπραγη «καληνύχτα», γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Εχεις ακούσει που λένε «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»...



ΑΘΛΗΤΙΚΑ







Ως αθλητικός τύπος, έχει ακλόνητη αυτοπεποίθηση. Ποντάρει στην εσωτερική και στη φυσική ομορφιά της και πιστεύει ότι ένας άντρας αξίζει μόνο αν μπορεί να την εκτιμήσει αυτή την πλευρά της. Γυμνάζεται συχνά, έχει ενέργεια, χιούμορ και περιμένει από εσένα να έχεις παρόμοια χαρακτηριστικά. Δύσκολα θα κοιτάξει έναν άντρα με δουλειά γραφείου και συμβατική ζωή, που δεν έχει παθος με κάποια αθλητική δραστηριότητα.



Στο πρώτο ραντεβού:



Δε θέλει να υπάρξει καμία παρεξήγηση ως προς το ποια είναι. Περιμένει να δει ότι τη γουστάρεις όπως είναι, απλή και αληθινή. Αν περάσεις το τεστ, όλα είναι πιθανά.



ΜΠΟΤΕΣ







Είναι μια δυναμική γυναίκα, που έχει πάντα τον έλεγχο και αρκετή αυτοπεποίθηση. Αν οι μπότες της «πατούν» σε δωδεκάποντα, θέλει να είναι σέξι, χωρίς να φαίνεται ευάλωτη. Κάπως αντίστοιχα συμπεριφέρεται. Φλερτάρει, αλλά δεν αφήνει το περιθώριο να την κατατάξουν στις χαζογκόμενες. Ακόμη και να δείξει ότι αφήνει στον άλλον το παιχνίδι, κρατά πάντα εκείνη τα ηνία. Οι μπότες που ανεβαίνουν πάνω από το γόνατο αποκαλύπτουν μια ελαφρά «διαστροφή» στη σεξουαλικότητα.



Στο πρώτο ραντεβού:



Δεν θα κάνεις σεξ σήμερα, αλλά από την επόμενη φορά, αν είσαι υπάκουο παιδί, το συζητάμε!



ΓΟΒΕΣ







Εχει πλήρη επίγνωση της δύναμης της θηλυκότητας της και διασκεδάζει με αυτήν. Θέλει ωστόσο οι ρόλοι να είναι φαινομενικά παραδοσιακοί, γι’ αυτό απαιτεί από τον άντρα να είναι κυνηγός και να της φέρεται σαν κύριος. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άβουλη. Ξέρει πολύ καλά πως να τον προκαλέσει, πως να του δώσει το πράσινο φως ή για πόσο να τον «παίξει» μέχρι να τη θέλει αρκετά. Παρ’ όλα αυτά, θέλει να «ακουμπήσει» σε έναν άντρα και εύκολα αφήνει τον έλεγχο σ’ εκείνον. Οσο περισσότεροι οι πόντοι του τακουνιού, τόσο μεγαλυτέρη η σεξουαλικότητά της.



Στο πρώτο ραντεβού:



Εχει έρθει με σκοπό να σε αποπλανήσει ή με την ελπίδα ότι θα την αποπλανήσεις εσύ. Σου δίνει το περιθώριο, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.



PEEP-TOES







Είναι οι γόβες που αποκαλύπτουν λίγο τα δάχτυλα των ποδιών της. Η γυναίκα που θα τις φορέσει στο πρώτο ραντεβού είναι φινετσάτη, σέξι και της αρέσει να κρατάει τους άντρες σε αγωνια διατηρώντας ένα μυστήριο. Είναι δυναμική, με αυτοπεποίθηση και υψηλές απαιτήσεις. Ωστόσο, μην τη φοβηθείς. Είναι ανοιχτόμυαλη και ξέρει πως να περνάει καλά, αρκεί να την κάνεις να περάσει καλά.



Στο πρώτο ραντεβού:



Περιμένει να είσαι τόσο αρσενικό όσο και εγκρατής. Η διακριτικότητα και η υπομονη σου μπορεί να επιβραβευτούν από το δικό της «πέσιμο».



ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΙΣΤΑΣ







Μιλάμε για τουλάχιστουν δωδεκάποντα, με στρας, πάτο πέντε πόντους, εκκεντρικά παπούτσια, σε έντονα χρώματα, με φιόγκους, πολλαπλά δεσίματα κ.λπ. Εχει φετίχ με τα παπούτσια της και το πιθανότερο είναι ότι θα θέλει να τα φοράει και στο κρεβάτι. Είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη και απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το να προκαλέι το θαυμασμό των αντρών. Συνηθισμένη σε κολακείες, περιμένει έναν μπρουτάλ άντρα να τη βάλει στη θέση της με λίγο θράσος...



Στο πρώτο ραντεβού:



Αν είσαι αυτός ο μπρουτάλ άντρας, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις σεξ μαζί της (ακόμα και πριν τελειώσει το ραντεβού...)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply