300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κώστα Τσάκωνας-Σκέφτομαι να κατέβω σε απεργία πείνας...Έχω γονατίσει οικονομικά

Το δικό του Γολγοθά περνά αυτές της μέρες ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας. Η φοβερή περιπέτεια της υγείας του, τα επτά χρόνια δικαστικής διαμάχης με τον Δήμο Αθηναίων, τα δυο άρρωστα αδέλφια που φροντίζει μόνος του, τον έχουν “γονατίσει” οικονομικά....


 Σύμφωνα με την “Espresso”, ο γνωστός ηθοποιός μετά από ατύχημα που είχε δεν μπορεί να εργαστεί στο θέατρο και παλεύει με τη σύνταξη των 1.200 ευρώ να φροντίσει την οικογένειά του και τα αδέλφια του. Ο Κώστας Τσάκωνας έχει εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα με τον δήμο Αθηναίων από το 2004, όταν διερχόμενος με τη βέσπα του από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της οδού Ηλία Ηλίου, όπου εκτελούνταν έργα διαμόρφωσης χώρου έπεσε στο κεφάλι του ένα δέντρο.
Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διέγνωσαν πως έχει απώλεια πρόσφατης μνήμης, κάτι που δεν του επιτρέπει να εργαστεί στο θέατρο.

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, πρωταγωνιστούσε στην επιθεώρηση “Τα θέλει ο Κωλοτράβας” και το ατύχημα τον ανάγκασε να μείνει κλινήρης χάνοντας 58.800 ευρώ.

Παρόλο όμως, που εξουσιοδότησε το δικηγόρο του να αρχίσει το δικαστικό αγώνα κατά του δήμου Αθηναίων και του εργολάβου που διεξήγαγε τα έργα, η υπόθεσή του έχει πάρει τέσσερις αναβολές. Σήμερα, ο ίδιος δεν μπορεί να εργαστεί στο θέατρο και παίρνει σύνταξη 1.200 ευρώ με τα οποία πρέπει να φροντίσει την οικογένειά του και τα δυο αδέλφια του που έχουν αναπηρία πάνω από 67%.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε απόγνωση και ως ύστατη προσπάθεια σκέφτεται να κατέβει μετά το Πάσχα σε απεργία πείνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply