300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να ζήσει μακριά από τα παιδιά του!


 Συγκλονίζει την κοινωνία του Ηρακλείου μια τραγική ανθρώπινη ιστορία, με πρωταγωνιστή ένα νεαρό οικονομικό μετανάστη από τη Ρουμανία.

Ο 36χρονος Ρουμάνος κοιμόταν στα παγκάκια στην περιοχή του λιμανιού στο Ηράκλειο κι έτρωγε ό,τι έβρισκε ακόμη και στα σκουπίδια. Ήταν ήδη σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς μόλις τον είχε εγκαταλείψει η σύζυγός του μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 9 και 11 ετών, χωρίς να γνωρίζει που βρίσκονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην “Πατρίς”, ένας 50χρονος Ηρακλειώτης βλέποντας τον τα βράδια να προσπαθεί να καλυφθεί από το κρύο και τη βροχή τον πλησίασε, διαισθανόμενος ότι ο νεαρός Ρουμάνος δεν είναι κάποιος κακοποιός, αλλά ένας δυστυχισμένος και άτυχος άνθρωπος.

Ανάμεσα στον 50χρονο Ηρακλειώτη και τον 36χρονο από τη Ρουμανία αναπτύχθηκε μια γερή φιλία, μία σχέση δυνατή σε τέτοιο βαθμό που ο Ρουμάνος έλεγε τον 50χρονο “πατέρα” για τη βοήθεια που του προσέφερε.

Ο Ηρακλειώτης πρότεινε μάλιστα στο νεαρό αλλοδαπό να τον φιλοξενήσει. Σύμφωνη ήταν και η γυναίκα του 50χρονου, η οποία δεν προέβαλε καμία αντίσταση γνωρίζοντας τον άτυχο αλλοδαπό. Παραχώρησαν ένα δωμάτιο στο σπίτι τους στο οποίο έμενε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

Ο Ρουμάνος ευγνώμων από τη γενναιοδωρία της οικογένειας από το Ηράκλειο τους ευχαριστούσε καθημερινά για τη μεγαλοψυχία που επέδειξαν.

Παρά την αναπάντεχα θετική εξέλιξη στη ζωή του να συναντηθεί με αυτόν τον σπάνιο άνθρωπο, ο 36χρονος έδειχνε μέρα με τη μέρα να αργοπεθαίνει από τον καημό που δε μπορούσε να δει τα μικρά του αγγελούδια. Δεν τον είχε πειράξει όταν είχε μέρες να φάει, δεν τον είχε απασχολήσει όταν κοιμόταν σε παγκάκι κάτω από το βροχερό ουρανό αλλά κάθε δευτερόλεπτο μακριά από τα παιδιά του ήταν και μια μαχαιριά στην καρδιά του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ρουμάνος εγκατέλειψε το κατάλυμα που του είχαν προσφέρει οι Ηρακλειώτες.

Προχθές το βράδυ ο 50χρονος από το Ηράκλειο, που αναζητούσε τον άτυχο Ρουμάνο, κατάφερε να βρει τον 36χρονο. Ο Ρουμάνος είχε μαζί του ένα σακβουαγιάζ μέσα στο οποίο είχε μονάχα ένα μπουκάλι ρακί και ένα σκοινί. “Θα πιω λίγη ρακί και θα κρεμαστώ” του είπε απελπισμένος ο 36χρονος.

Ο Ηρακλειώτης όμως δεν τον άφησε και τον πήρε μαζί του στο σπίτι. Την επόμενη ημέρα το πρωί όμως ο 36χρονος οικονομικός μετανάστης βρέθηκε νεκρός, είχε κρεμαστεί στο δωμάτιο του.

Στο αποχαιρετιστήριο σημείωμά του προς τον 50χρονο, έγραφε “συγνώμη πατέρα, δεν μπορώ άλλο να ζήσω.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply