300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Παράνομες με υπογραφή Παπουτσή οι συγκεντρώσεις μουσουλμάνων στις πλατείες της Αθήνας!


Γράφει ο Μάνος Μεϊμαράκης
Ποιοι διώκονται για παράβαση καθήκοντος...!
Μετά τα όσα συνέβησαν προ μηνός περίπου, όταν 3.000 μουσουλμάνοι κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά και το Σύνταγμα προκειμένου να εορτάσουν την γέννηση του Μωάμεθ, απαγορεύοντας προκλητικά σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες να πλησιάσουν αλλά ούτε και να περάσουν την περιοχή, το θέμα έφτασε στη Βουλή. Στις 20 Φεβρουαρίου οι 3.000 περίπου οργισμένοι μουσουλμάνοι κυματίζοντας πράσινες σημαίες του..... Ισλάμ, αφού κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν, ξεκίνησαν πορεία μέσω της Σταδίου προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.
Έκλεισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Συντάγματος και στην διαδρομή αυτή φώναζαν διάφορα συνθήματα. Όταν έφθασαν στο Σύνταγμα διαλύθηκαν δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους.
Να σημειωθεί πως οι αρχές είχαν προσφέρει στους μουσουλμάνους ειδικό χώρο για την πραγματοποίηση της εορτής τους αλλά αυτοί προτίμησαν να... παρέλασουν στους δρόμους της Αθήνας.
Όμως, οι θρησκευτικές συγκεντρώσεις αυτές και οι κάθε είδους μουσουλμανικές απαγορεύσεις προς τους Έλληνες πολίτες να κινούνται ελεύθερα και απρόσκοπτα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα είναι... παράνομες. Ήταν που ήταν δηλαδή σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, αλλά τώρα το πιστοποιεί και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Συγκεκριμένα, σε απάντηση του προς την Βουλή των Ελλήνων για την ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκου Βελόπουλου, Θανάση Πλεύρη και Άδωνη Γεωργιάδη, αν είναι νόμιμες αυτές οι συγκεντρώσεις, το υπουργείο δηλώνει ότι η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει την χορήγηση άδειας για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο έγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αυτό διευκρινίσθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην αντιπροσωπεία των Πακιστανών όταν ζήτησαν άδεια να πραγματοποιήσουν τις λατρευτικές τους εκδηλώσεις, τις οποίες αργότερα μετέτρεψαν σε οργισμένη κατάληψη της πλατείας Κοτζιάς και της πλατείας Συντάγματος. Να σημειωθεί ότι το έγγραφο αυτό απευθύνεται προς την Βουλή των Ελλήνων...
Αυτό που δεν αναφέρει το έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι, αν θα ασκηθούν διώξεις για παράβαση καθήκοντος, αφού αυτή η συγκέντρωση, όπως και άλλες στο πρόσφατο παρελθόν, έγινε παράνομα...
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply