300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Φουτουριστικό σπορ αυτοκίνητο με σφαιρικούς τροχούς!!


Τα περισσότερα από τα φουτουριστικά αυτοκίνητα που βλέπουμε είναι μικροσκοπικά για ένα ή δυο επιβάτες και χώρο για ελάχιστα πράγματα, πόσο μάλλον μια οικογένεια. Είναι ασυνήθιστο ένας σχεδιαστής αυτοκινήτων να αναλάβει την πρόκληση της ενεργειακής απόδοσης και παράλληλα να δημιουργήσει το έξυπνο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να μεταφέρει πράγματα και πολλά άτομα.
Ο σχεδιαστής της Nissan Jorge Andres Pinilla Fonseca είχε μια πρωτότυπη ιδέα ενός φουτουριστικό σε design αυτοκινήτου να μεταφέρει 4  επιβάτες. Το όχημα έχει έναν πρωτότυπο σχεδιασμό και αντί για ρόδες έχει σφαιρικούς τροχούς οι οποίοι επιτρέπουν στο όχημα να κινείται ελεύθερα. Έτσι δίνει την δυνατότητα να παρκάρεις κάθετα ανάμεσα στα οχήματα κάτι που θα κάνει το παρκάρισμα ευκολότερο ( μέχρι βέβαια να το συνηθίσουμε).

Σχεδιασμένο για το έτος 2030 το NIssan Torii λειτουργεί με μπαταρίες Li-ion και είναι εξοπλισμένο με GPS. Το όχημα έχει φίλτρα καθαρισμού του αέρα πίσω από τους προβολείς για να εξασφαλίζεται ο φρέσκος καθαρός αέρας στο εσωτερικό για όλους τους επιβάτες.

Το πραγματικά παράξενο πράγμα είναι η χρήση της τεχνολογίας καλωδίου με γνώμονα του μηχανισμού των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου. Αυτή η τεχνολογία για τον έλεγχο του αυτοκινήτου εξασφαλίζει επιπλέον χώρο για τον οδηγό και τους επιβάτες. Βέβαια το αυτοκίνητο είναι ακόμα στον σχεδιασμό, όποτε δείτε αυτό το καλαίσθητο μικρό οικογενειακό όχημα.
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply