300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Εκτός κατάταξης τέσσερις οδηγοί από την Ανάβαση Σχίνου


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης καυσίμων έξι οδηγών που συμμετείχαν στην ανάβαση Σχίνου, καθώς και οι αγώνες του...


Κυπέλλου Ασφάλτου που θα προσμετρήσουν στο πρωτάθλημα του 2011.
Η Εθνική Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος ανακοινώνει τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης καυσίμων από το εργαστήριο καυσίμων και λιπαντικών της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, μετά την Ανάβαση Σχίνου.
Από τα έξι δείγματα που ελέγχθηκαν νόμιμα βρέθηκαν δύο, αυτά των Ανδρέα Ντόφη και Ανδρέα Μελιγκώνη. Τα υπόλοιπα τέσσερα, των Λεωνίδα Κύρκου, Μιχάλη Ευθυμίου, Γιώργου Καϊτατζή και Σπύρου Παπαδόπουλου βρέθηκαν εκτός των ορίων που προβλέπουν οι τεχνικοί κανονισμοί της FIA για τα καύσιμα και συνεπώς αποκλείονται από τα αποτελέσματα της Ανάβασης Σχίνου.
Οι οδηγοί που τίθενται εκτός των αποτελεσμάτων της Ανάβασης Σχίνου κατέθεσαν πρόθεση έφεσης, όπως είχαν δικαίωμα να κάνουν μέχρι και μια ώρα μετά την ανακοίνωση του αποκλεισμού τους και τα επιπλέον στοιχεία που θα καταθέσουν θα εξεταστούν από την Ελλανόδικο Επιτροπή.
Παράλληλα η ΕΘ.Ε.Π.Α. ανακοίνωσε πως στους αγώνες που προσμετρούν στο 47ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ προστίθενται το 17ο Ράλλυ Φίλιππος που διεξάγεται στις 16-17 Απριλίου και το 32o Ράλλυ Παλάδιο που διεξάγεται στις 19-20 Νοεμβρίου. Αποφασίστηκε τέλος πως το Ολυμπιακό Ράλλυ θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου του 2011. 



http://www.peritroxon.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply