300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Το ΝΑΤΟ σκότωσε "κατά λάθος" αντικαθεστωτικούς

“Κατά λάθος”, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ σκότωσαν την Πέμπτη (7/4) 13 πολέμιους του Μουαμάρ Καντάφι, κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης που έπληξε βάση τανκ των ανταρτών, εξοργίζοντας τους Λίβυους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η επιδρομή του ΝΑΤΟ στην πόλη Αντζνταμπίγια προκάλεσε το χάος ανάμεσα στους αντικαθεστωτικούς οι οποίοι δέχθηκαν τα πυρά των “συμμάχων” τους.

Διοικητής των ανταρτών δήλωσε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι είδε τουλάχιστον τέσσερις όλμους να εκτοξεύονται εναντίον των αντικαθεστωτικών, λέγοντας πως έχουν σκοτωθεί πολλοί και τραυματιστεί ακόμα περισσότεροι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Wyre Davies που βρίσκεται στην περιοχή, οι αντάρτες είχαν άρματα και τανκς στα σύνορα της Αντζνταμπίγια και της Μπρέγκα.

Ωστόσο, το ΝΑΤΟ δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει το ρεπορτάζ, ενώ ανεπιβεβαιώτες πηγές κάνουν λόγο για λάθος ενός εκ των πιλότων των αεροσκαφών του ΝΑΤΟ, που νόμιζε πως ήταν βάση του Καντάφι.

Πάντως, αντάρτες αλλά και απλοί πολίτες έχουν εξοργιστεί με το γεγονός: “Είναι απίστευτο! Είναι η δεύτερη φορά που κάνουν λάθος. Είναι όντως λάθος ή κάτι που έχει συμφωνηθεί στα κρυφά με τον Καντάφι;” αναρωτιέται στο BBC ένας κάτοικος της Βεγγάζης.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες πολίτες της Αντζνταμπίγια εκκενώνουν την πόλη καθώς υπάρχει φήμη ότι οι δυνάμεις του Καντάφι προετοιμάζουν σφοδρή επίθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply