300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ακάθεκτος ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε και τη νίκη στον αγώνα της Μαλαισίας θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Δεύτερος ο..
Μπάτον. Ξανά στο βάθρο η Renault, με τον Νικ Χάιντφελντ.

Η καλή εκκίνηση, η σωστή στρατηγική από τη Red Bull και η φθορά των ελαστικών του Λιούις Χάμιλτον ήταν αρκετά για να δώσουν στον Σεμπάστιαν Φέτελ τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του για φέτος, που τον έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού στη βαθμολογία. Ο Γερμανός έδειξε να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε με το σύστημα ανάκτησης της κινητικής ενέργειας.


Αυτό, άλλωστε, ήταν και η αιτία που ο Μαρκ Γουέμπερ έχασε αρκετές θέσεις στην εκκίνηση. Ωστόσο, ο Αυστραλός κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Ανάμεσα στις δυο Red Bull μπήκαν... σφήνα οι Τζένσον Μπάτον και Νικ Χάιντφελντ. Ο πρώτος έκανε καλό αγώνα και κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της δεύτερης θέσης, ενώ ο δεύτερος χάρισε τη δεύτερη σερί παρουσία στο βάθρο στη Renault.


Μπροστά από τον Χάμιλτον ακολούθησαν οι δυο Ferrari, με τους Φελίπε Μάσα και Φερνάντο Αλόνσο να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εντός πίστας. Βέβαια, ο τελευταίος θα μπορούσε να είχε τερματίσει σε υψηλότερη θέση, αλλά στην προσπάθειά του να προσπεράσει τον Χάμιλτον χτύπησε την μπροστινή του αεροτομή, με συνέπεια να μπει στα πιτς να την αλλάξει και να χάσει μερικές θέσεις.


Από εκεί και πέρα, οι Κομπαγιάσι, Σουμάχερ και Ντι Ρέστα συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Τέλος, εκτός αγώνα έμειναν τόσο οι Ντ' Αμπρόσιο, Λιούτσι, Τρούλι, Πέρεζ, Μπαρικέλο, Καρθικέγιαν, Μαλντονάντο όσο και ο Βίταλι Πετρόφ. Ο Ρώσος όδευε προς την κατάκτηση της όγδοης θέσης, όμως τέσσερις γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας έχασε τον έλεγχο της Renault και ένας κραδασμός πάνω στο κερμπ είχε ως αποτέλεσμα να βγει το τιμόνι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply