300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

ΔΕΙΤΕ: Μπρελόκ – μίνι ενυδρείο!

Μια νέα μόδα ξεκίνησε στην Κίνα, που θέλει ζωντανά ψάρια και μικρά χελωνάκια να βρίσκονται σε μικρές πλαστικές σακούλες...

οι οποίες αποτελούν τον κορμό ενος μπρελόκ! Τα συγκεκριμενα μπρελοκ εχουν γινει τα πιο δημοφιλή αντικείμενα και πωλούνται στις εισόδους του μετρό και των τρένων σε ολόκληρη την Κίνα. Οι Κινέζοι θεωρούν τα μπρελόκ με τις χελώνες και τα ψάρια ως φυλαχτά και οτι μπορουν να τους φερουν καλη τυχη.



Ωστόσο οι ομάδες προστασίας των ζώων εχουν εξοργιστεί και τους χαρακτηρίζουνως το τέλειο παράδειγμα «κακοποίησης των ζώων». Σύμφωνα με τους πωλητές, το χρωματιστό νερό στο μίνι ενυδρείο περιέχει θρεπτικά συστατικά που επιτρέπουν σ ψάρια και στις χελώνες να ζουν μέσα για μήνες.



Ενώ οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων διαμαρτύρονται κατά την πώληση των μπρελόκ, δεν υπάρχουν και πολλά άλλα που μπορούν να κάνουν, καθώς η Κίνα έχει νομοθεσία που αφορά μόνο τα άγρια ζώα, αν τα ζώα δεν είναι άγρια ​​ζώα τότε δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του νόμου. Οι ακτιβιστές ελπίζουν πως ο κόσμος θα καταλάβει και σύντομα θα σταματήσει την αγορά αυτών των μπρελόκ μπλοκάροντας με αυτό τον τρόπο την παραγωγή τους.




Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply