300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αύξηση της μίζας ζητούσε ο ταμίας του Άκη

Μεγαλύτερη προμήθεια επειδή «έπεισε την ελληνική κυβέρνηση» να αγοράσει ... γερμανικά υποβρύχια ζήτησε και έλαβε ο συνεργάτης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Μπέλτσιος.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Real news, τον Ιούνιο του 2002, ο Γιάννης Μπέλτσιος συναντιόταν στην Αθήνα με στελέχη της HDW / Ferrostaal, ζητώντας μεγαλύτερα ποσοστά από τις προμήθειες που διακινήθηκαν στο παρασκήνιο της σκανδαλώδους συμφωνίας.
Όπως προκύπτει από εξωδικαστική αγωγή της υπεράκτιας Dolmarton την οποία εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο Γιάννης Μπέλτσιος εναντίον της Ferrostaal για διεκδίκηση προσυμφωνηθέντων αμοιβών, «ζήτησε η αμοιβή για λογαριασμό της ενάγουσας να αυξηθεί από 2,65% σε 3,5% της αντίστοιχης σύμβασης αναβάθμισης».
Οι επαφές του συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου με ανώτατα στελέχη της γερμανικής κοινοπραξίας, ήταν για αρκετά χρόνια παραπάνω από τακτικές, κάτι που δεν δικαιολογείτο από το θεσμικό ρόλο του κ. Μπέλτσιου, καθώς την επίμαχη περίοδο ήταν αντιπρόεδρος του Αττικό Μετρό.
Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης παραστατικά καταθέσεων πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για συγκάλυψη μιζών. Πρόκειται για τις «ωφέλιμες» πληρωμές» που είχε δημοσιεύσει το γερμανικό περιοδικό Spiegel στις αρχές Φεβρουαρίου.


 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply