300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Αντεπίθεση από τις δυνάμεις Καντάφι

Οι δυνάμεις του Καντάφι ενίσχυσαν σημαντικά τις θέσεις τους στη διάρκεια της νύχτας στη δυτική πόλη Αζνταμπίγια καταλαμβάνοντας στρατηγικά σημεία της, μετέδωσε το...
αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al jazeera...

Νωρίτερα είχε διαρρεύσει ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις ετοίμαζαν μεγάλης κλίμακας επίθεση από τα ανατολικά της πόλης προκειμένου να μπορέσουν να θέσουν και πάλι την πόλη υπό τον έλεγχό τους.

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί, ενώ υπήρχαν και αναφορές ότι γινόταν χρήση βαρύ οπλισμού. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ανέφερε ότι η ανταλλαγή πυρών και οι εκκωφαντικές εκρήξεις διήρκησαν για μισή ώρα περίπου και ακούγονταν από τα δυτικά της πόλης.
«Βομβαρδίζουν την δυτική πύλη», ανέφερε ένας αντικαθεστωτικός.
Ο Mohammed Idris, επόπτης του νοσοκομείου της πόλης ανέφερε χθες το απόγευμα ότι τουλάχιστον οκτώ αντικαθεστωτικοί έχουν σκοτωθεί στις μάχες που μαίνονται γύρω και μέσα στην πόλη ενώ εννιά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο πολίτες έχουν τραυματιστεί.
Νέα δημόσια εμφάνιση του Muammar Gaddafi
Παράλληλα, ο Muammar Gaddafi έκανε χθες την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ύστερα από απουσία πέντε ημερών. Η κρατική τηλεόραση έδειξε την επίσκεψη του Λίβυου ηγέτη σε σχολείο όπου και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές οι οποίοι τον επευφημούσαν με τον ίδιο να χαμογελάει σφίγγοντας τις γροθιές του.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply