300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Καταδικάστηκε ο blogger “Hardcoremme” μετά από την μήνυση του διευθυντή ειδήσεων του Mega.

Ήταν η δεύτερη επιθεση σε blogger από άνθρωπο των μεγάλων ΜΜ”Ε”, μετά την συκοφαντική δίωξη του Press-gr. Δεν είχε πάρει όμως την ίδια δημοσιότητα, αφού ο διαχειριστής του ήταν άγνωστος.

Η άρση του απορρήτου είχε γίνει με την κατηγορία της “προτροπής σε κακουργηματική πράξη”, ώστε να θεωρηθεί κακούργημα και να δοθούν τα στοιχεία του από την Αμερική.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση, o blogger έκανε κάτι που πραγματικά μας εξοργίζει. Την επίθεση σε οικογένεια. Όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, δεν αναφέρεις ούτε σύζυγο ούτε παιδιά. Ούτε για πλάκα. Ακόμα και για τον χειρότερο άνθρωπο του πλανήτη.

Βέβαια, όταν κάποιοι μεγαλοδημοσιοκάφροι επιτίθεντο στην οικογένεια του Κώστα Καραμανλή ή έβγαζαν τα παιδιά του Ρουσόπουλου φόρα παρτίδα, δεν υπήρχε η ίδια ευαισθησία. Τέλος πάντων, είπαμε, οι αρχές δεν είναι α λα καρτ.

Η είδηση από το newpost.gr:
Σε 14 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδίκασε το Εφετείο τον Μιχ. Παπαδόπουλο, προχθές Τρίτη, που απειλούσε μέσω blog τη ζωή και την ακεραιότητα, τόσο του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου όσο και… της οικογένειάς του. Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος άνεργος το καλοκαίρι του 2007 με απειλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε την φυσική εξόντωση του στελέχους του μεγάλου καναλιού, αλλά και του 14χρονου παιδιού του! Με παρέμβαση του επικεφαλής της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μαν. Σφακιανάκη, εντοπίστηκαν τα ίχνη του 40χρονου, συνελήφθη και εν συνεχεία οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply