300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Έξαλλη η παραγωγή του Dancing with the Stars με τη Μαριέττα!


Έξαλλη είναι η παραγωγή του  Dancing With The Stars με τη Μαριέττα Χρουσαλά η οποία στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την πρόωρη αποχώρηση της από το σόου, πέρασε εντέχνως προς τα έξω πως επέλεξε να φύγει από αυτό λόγω εγκυμοσύνης.
Αυτό όμως εμμέσως πλην σαφώς αμφισβητεί την αξιοπιστία του παιχνιδιού καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε την έξοδο προς την πόρτα της την έδειξε η ψήφος του κοινού και όχι της κριτικής επιτροπής ή κατά πόσο μάλλον κάποια δική της απόφαση.
Ωστόσο το θιγμένο πρεστίζ της έκαναν τόσο την ίδια όσο και το περιβάλλον της να δράσουν σπασμωδικά και παρά την προσπάθεια της να εμφανίζεται δημοσίως ψύχραιμη για την… καταδικαστική απόφαση του κοινού, να μη μπορεί να κρύψει το πόσο βαριά εισέπραξε την αποτυχία, την οποία δεν είχε καν υπολογίσει, κάτι που μαρτυρούν και οι πρόσφατες δηλώσεις της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
«Αν έλεγα ότι δεν θέλω τη νίκη, δεν θα έλεγα την αλήθεια. Όλοι μπήκαμε και προχωράμε με στόχο να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, ακόμα και στην πρώτη θέση. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα κάνω τα πάντα για την πρώτη θέση. Δεν θέλω να γίνω πολύ ανταγωνιστική. Απλά θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπο τον χορευτή μου. Ούτε είναι στόχος μου να με δουν και να μου κάνουν πρόταση για τηλεόραση. Δεν κάνω πράγματα από ανάγκη για κάτι άλλο. Το κάνω γιατί ο χορός είναι κάτι που με ευχαριστεί», υποστήριζε, ξεχνώντας όμως την οργή που προκάλεσε πριν λίγους μήνες στην κοινή γνώμη με την δεξίωση που πραγματοποίησε στο θωρηκτό Αβέρωφ.
Από τη μια το σκάνδαλο αυτό και από την άλλη η επίδειξη χλιδής στο γάμο της με τον εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα αλλά και η στάση της πεθεράς της Μαριγώς Λαιμού λίγο πριν το πρώτο  live του παιχνιδιού, που ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της νύφης της δήλωνε περιχαρής πως έχει κινητοποιήσει τον κοινωνικό της περίγυρο για τη συγκέντρωση ψήφων, έστρεψαν τον κόσμο εναντίον της.
Γεγονός που πέρα από απογοήτευση την έχει γεμίσει κι έντονο προβληματισμό καθώς η ίδια ήλπιζε πως μέσα από το Dancing θα γνώριζε την εξιλέωση για όσα της καταλογίζονται βοηθώντας ταυτόχρονα και την προώθηση των νέων δραστηριοτήτων της και κυρίως του βιβλίου που ετοιμάζει για τη μητέρα της.
Όμως βλέποντας πως ο κόσμος δεν ξεχνά, είναι αναγκασμένη πλέον να ψάξει τρόπους για να γίνει και πάλι αγαπητή στον κόσμο, αφού δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει το χώρο της σόου μπιζ αλλά και το όνειρο της να διαπρέψει και πάλι επαγγελματικά.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply