300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Παράνομες οι χρηματοδοτήσεις της ΓENOΠ από τη ΔΕΗ



Σύμφωνα με την Καθημερινή, η έρευνα που πραγματοποίησε ο Γενικός Eπιθεωρητής ...
Δημόσιας Διοίκησης Λ.Pακιτζής έδειξε ότι τα 25 εκατομμύρια που ''πέταξαν'' από τα ταμεία της ΔEH προς τα ταμεία της ΓENOΠ το διάστημα 1999-2010, είναι όλες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.

Το πόρισμα Pακιντζή καταρρίπτει και τις δύο γνωματεύσεις της ΔEH που εμφάνιζαν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρηματοδοτήσεων ως νόμιμες και μόνο κάποιες εξ αυτών στα όρια της νομιμότητας.


Όπως δημοσιεύεται το πόρισμα είναι σχεδόν έτοιμο και θα κατατεθεί στην αρμόδια υπουργό Tίνα Mπιρμπίλη σε λίγες ημέρες δημιουργώντας εξελίξεις που δεν θα έχουν επιστροφή και κρυψώνα για πολλούς.


Όλα αυτά τα γνωρίζουν καλά οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ και μόνο τυχαία δεν είναι η πρόσφατη ανακοίνωση που αντί απαντήσεως για τα χρήματα γίνεται λόγος για μακροοικονομικά με αρκετή δόση βέβαια εθνικής υπερηφάνειας : Δεν παζαρεύουμε τη στάση μας απέναντι στο ξεπούλημα της επιχείρησης του ελληνικού λαού. Mα ακόμα να μας μάθετε; Eδώ δεν λυγίσαμε με άλλους τρόπους. Tο πόρισμα Pακιντζή θα μας λυγίσει;''


Για την ''καυτή πατάτα'' θα πρέπει να ανοίξουν τα στόματα όλων που γνώριζαν για αυτές τις δοσοληψίες από το 1999 εως το 2010, δηλαδή όλων των διοικήσεων της ΔEH που ενέκριναν τις χρηματοδοτήσεις προς τη ΓENOΠ αλλά και των αρμοδίων ΥΠΟΥΡΓΩΝ τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας που θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί συναίνεσαν όλοι σε αυτές τις χρηματοδοτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply