300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Καρτέρι με σφαίρες για τον Mr Μπαϊρακτάρης


«Ευχαριστώ το θεό που σώθηκα», λέει σοκαρισμένος στην εφημερίδα Espresso ο Σταύρος Μπαϊρακτάρης που πυροβολήθηκε χθες στη είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει από αδίστακτους ληστές που θέλησαν να του αφαιρέσουν τις εισπράξεις από το ταμείο του εστιατορίου που διατηρεί στο Μοναστηράκι.

«Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ηρθαν από πίσω, μου τράβηξαν την τσάντα και αμέσως με πυροβόλησαν στα πόδια. Τραυματίστηκα ευτυχώς ελαφρά. Δόξα τω θεώ!», λέει ο γνωστός επιχειρηματίας για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Οι δύο δράστες φαίνεται να γνώριζαν το καθιερωμένο δρομολόγιο και του έστησαν καρτέρι. Οταν ο επιχειρηματίας τους αντιλήφθηκε, κρατώντας σφιχτά την τσάντα με τις εισπράξεις άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Εκείνη την στιγμή τον πλησίασε ο ένας από τους δύο ληστές και με ορμή προσπάθησε να του αποσπάσει την τσάντα. Ο δεύτερος ένοπλος, νομίζοντας ότι ο Σταύρος Μπαϊρακτάρης αντιστέκεται, άρχισε να τον πυροβολεί με το 9 χιλιοστών πιστόλι, σημαδεύοντας τον στα πόδια.

Οι φωνές του θύματος κινητοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν για βοήθεια. Οι άγνωστοι δράστες διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ ο τραυματισμένος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Θα μπορούσαμε να έχουμε κηδεία. Ηταν πολύ τυχερός και ευτυχώς που τραυματίστηκε ελαφρά. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί όχι μόνο σ’ εμάς αλλά και σε κανέναν άλλον πολίτη», δήλωσε ο αδερφός του θύματος, Γιώργος Μπαϊρακτάρης.

ΠΗΓΗ: Espresso

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply