300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Oι απαντήσεις των ανδρών στα παράπονα των γυναικών!

1. Αν θεωρείτε πως είστε χοντρές, πιθανότατα είστε. Μην ρωτάτε εμάς.

2. Το κλάμα είναι εκβιασμός.

3. Αν κάτι από αυτά που είπαμε μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους και ο ένας από αυτούς σας στεναχωρεί ή σας νευριάζει, εμείς εννοούσαμε τον άλλον.

4. Όταν ρωτάμε τι έχετε και απαντάτε 'τίποτα', θα αντιδρούμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το ξέρουμε ότι λέτε ψέμματα, αλλά δεν αξίζει τη μουρμούρα.

5. Το ναι και το όχι είναι δύο απόλυτα αποδεκτές απαντήσεις για σχεδόν όλες τις ερωτήσεις.

6. Έχετε αρκετά ρούχα.

7. Έχετε υπερβολικά πολλά παπούτσια.


8.
Μάθετε να χρησιμοποιείτε το καπάκι της τουαλέτας. Είστε μεγάλα κορίτσια. Αν είναι σηκωμένο, τότε απλά κατεβάστε το. Το χρειαζόμαστε πάνω, το χρειάζεστε κάτω. Αλλά δεν ακούσατε ποτέ να σας παραπονιόμαστε ότι το αφήνετε κάτω!

9. Τα ψώνια ΔΕΝ είναι άθλημα. Και όχι, δεν πρόκειται ποτέ να το σκεφτούμε με αυτόν τον τρόπο.

10. Ζητήστε αυτό που θέλετε. Και για να είμαστε ξεκάθαροι: τα διακριτικά υπονοούμενα δεν πιάνουνε! Τα αδιάκριτα υπονοούμενα δεν πιάνουνε! Τα ξεκάθαρα υπονοούμενα μαντέψτε τι...ΔΕΝ πιάνουνε!!! Απλά πείτε το!

11. Μπορείτε να μας ζητήσετε να κάνουμε κάτι, ή να μας εξηγήσετε πως θέλετε να το κάνουμε. Όχι και τα δύο. Αν ήδη ξέρετε τον καλύτερο τρόπο να το κάνετε, απλά κάντε το μόνες σας.

12. Ο πονοκέφαλος που κρατάει 17 μήνες, είναι πρόβλημα. Δείτε ένα γιατρό.

13. Ό,τι κι αν είπαμε πριν 6 μήνες είναι μη δεκτό σε ένα καβγά. Στην πραγματικότητα, όλα τα σχόλια ακυρώνονται μετά από 7 μέρες.

14. Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτό το κείμενο. Ναι, το ξέρω, πρέπει να κοιμηθώ στον καναπέ σήμερα, αλλά, ξέρετε, τους άντρες δεν τους ενοχλεί κάτι τέτοιο, είναι σαν
camping!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply