300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

(Strip) tease me: 10 τραγούδια για γδύσιμο

Ξέφυγε από τα κλασσικά τραγούδια και δοκίμασε κάτι πιο πιπεράτο για να την κάνεις να γδυθεί για τα μάτια σου μόνο. Εμείς σου έχουμε τα 10 καλύτερα.  
 
Το οφθαλμόλουτρο που μπορεί να σου προσφέρει μια γυναίκα, είμαι σίγουρη πως μπορεί να φτάσει την λίμπιντό σου στα άκρα. Αν κατάφερες λοιπόν να την πείσεις να σου προσφέρει ένα τέτοιο θέαμα είσαι από τους τυχερούς.
Μην τα κάνει όμως όλα εκείνη. Το κατάλληλο τραγούδι μπορεί ν’ αλλάξει την ατμόσφαιρα στο λεπτό. Διάλεξε λοιπόν το τραγούδι, βάλε ένα ποτό, χαμήλωσε τα φώτα και καλή διασκέδαση.

Pony - Ginuwine


Βαθειά μπασογραμμή, ηλεκτρονικά φωνητικά από πίσω και στίχοι όλο νόημα. “If you're horny, let's do it/Ride it, my pony/My saddle's waitin'/Come and jump on it.” Από τα καλύτερα soundtrack για μια αξέχαστη βραδιά.


Eyes Without a Face - Billy Idol



Ίσως δεν περίμενες ένα τραγούδι από έναν punk rocker του ’80 να βρίσκεται σ’ αυτή τη λίστα. Αυτή η μπαλάντα όμως είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός αισθησιακού striptease. Ξεκινά απαλά και ήρεμα, κι όταν οι κιθάρες τα σπάνε, κάτι μου λέει πως η καλή σου θα τα δώσει όλα.


I'm a Slave 4 U - Britney Spears

Από τα πιο σέξι τραγούδια που γράφτηκαν για να τραγουδήσει η Britney. Και ο στίχος ιδανικός για να καθοδηγήσει την μικρή «σκλάβα» σου που θα γδύνεται για σένα. Το λέει είναι μικρή αλλά δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της.

Buttons - Pussycat Dolls

Οι μικρές γατούλες τα λένε μια χαρά σ’ αυτό το τραγούδι. Έτσι κι αυτές πειράζουν το Snoop Dogg και τον προκαλούν ν’ ανοίξει μερικά κουμπιά ακόμα. Ότι θα κάνει δηλαδή και η κοπέλα σου με το πουκάμισο της. Όσο για το ρυθμό, ιδανικός για δυνατή χορογραφία και όχι μόνο. Ειδικά όταν γίνεται πιο ανατολίτικος σίγουρα θα νιώσεις σαν πασάς.

Closer - Nine Inch Nails



Αν αυτό που ζητάς είναι ένα μεγαλοπρεπές, αργό και σέξι striptease, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για τραγούδι. Και όπως λέει και ο στίχος “You let me desecrate you/You let me penetrate you.” Τι άλλο θες;

She's Always In My Hair - D'Angelo

Η R&B μουσική έχει αυτό το μπιτ που δεν σ’ αφήνει να μείνεις ακίνητος. Άσε που είναι ιδανική για striptease. Αυτό το τραγούδι όμως είναι το κάτι άλλο με τον ρυθμό του. Ετοιμάσου να δεις απίστευτα πράγματα. Μπορεί ο D'Angelo να είναι γιός ιερέα, θα σε κάνει όμως σίγουρα να αμαρτήσεις.

Sex (I’m a) - Lovage



Σίγουρα μ’ αυτό το τραγούδι η κοπέλα σου θα νιώσει απίστευτα σέξι. Το τραγούδι μιλά για έρωτα, για one-night stands, για παρθένες, για τα πάντα. Ότι δηλαδή χρειάζεσαι για να περάσεις καλά. Άσε που όλα τα φωνητικά που ακούγονται είναι λες και κάποιος έρχεται σε οργασμό. Ιδανική ατμόσφαιρα.

Hot In Here – Nelly

Αποκλείεται να μην χορεύει μ’ αυτό το τραγούδι στα κλαμπ, όποτε φαντάσου τι έχει να κάνει για σένα. Τρεισήμισι λεπτά ξέφρενου χορού. Άσε που όταν ο Nelly λέει “take off all your clothes” δεν θα μπορεί να κάνει και αλλιώς.

Justify My Love – Madonna  

Το γνωστό σε όλους μας Material Girl προκάλεσε μεγάλο χαμό με αυτό το τραγούδι το 1990. Ρυθμός που θυμίζει ζούγκλα μαζί με τους ερωτικούς ψίθυρους της Madonna είναι ιδανικοί για την περίσταση. Και για την ιστορία, αρχικά το video clip είχε απαγορευτεί να παίζεται στο MTV. Μιλάμε για μεγάλο χαμό.

Cream - Prince


“You got the horn so why don’t you blow it/You are filthy cute and baby you know it.” Ο στίχος τα λέει όλα γι’ αυτό το τραγούδι. Σε συνδυασμό με την funky μουσική, είναι ότι χρειάζεται για να κουνηθεί πιο ρυθμικά και από τον Prince στο video clip.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply