300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Ψωμιάδης: "Είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω πολιτικά" (vid)

“Δεν καταχράστηκα ούτε μια δραχμή, άλλοι κατασπατάλησαν και καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό. Δεν είμαι από αυτούς, που πεθαίνουν εύκολα. Είμαι πολύ σκληρός, για να πεθάνω πολιτικά. Αυτή η τιμωρία πολιτικά με απογειώνει”, δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, μετά τη σε δεύτερο βαθμό καταδίκη του, σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, για τη μείωση προστίμου σε πρατηριούχο καυσίμων, το 2009, όταν ήταν Νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Ψωμιάδης κατήγγειλε “πολιτική δίωξη” εις βάρος του, όχι από το επίσημο ΠΑΣΟΚ, ούτε τον Αντώνη Σαμαρά και την επίσημη ΝΔ, αλλά μεμονωμένα πρόσωπα από τον πολιτικό, αυτοδιοικητικό και δημοσιογραφικό χώρο.
Για “βρωμοσκούληκα” και “ποντικούς” που θέλουν να φιμώσουν τη φωνή του για τη Μακεδονία έκανε λόγο, επισημαίνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο, για να δικαιωθεί.
Ακόμη, είπε ότι του τηλεφώνησαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράςκαι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος θα τον επισκεφθεί την Τρίτη (12/04), ενώ τον επισκέφθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του.
Μιλώντας στο Alter, αναφέρθηκε και στο εάν σκοπεύει να κάνει κάποια πολιτική κίνηση ή πολιτικό κόμμα, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η ενωμένη, πατριωτική, μεγάλη κεντροδεξιά και γι αυτό θα έχει να πει περισσότερα σε λίγες μέρες.

Π. Ψωμιάδης «Τήρησα το πνεύμα του νόμου»
Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Ψωμιάδης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή από το Εφετείο Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό ένοχος για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.
Η υπόθεση αφορούσε στη μείωση προστίμου που είχε επιβληθεί σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης, για νοθεία καυσίμων, μετά από απόφαση του τότε νομάρχη Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδη,ο οποίος σε δήλωσή του επικαλέστηκε ανθρωπιστικούς λόγους, σημειώνοντας πως ο πρατηριούχος ήταν καρκινοπαθής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply