300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

WRC: Πρόγραμμα 12 αγώνων για το 2012

Τελικά δεν θα περάσει από το Ράλι Μόντε Κάρλο


Το πρόγραμμα του WRC για το 2012 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα περιλαμβάνει 12 αγώνες. Το προτεινόμενο πρόγραμμα έχει ήδη προχωρήσει για έγκριση μέσω φαξ από την επιτροπή Ράλι, αλλά αναμένεται να επιβεβαιωθεί επίσημα μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά, όπως όλα δείχνουν το Ράλι Μόντε Κάρλο δεν θα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του 2012, αλλά είναι πιθανό να το δούμε σε αυτό του 2013. Σημαντικό είναι το στοιχείο ότι ο εθνικός μας αγώνας, το Ράλι Ακρόπολις, παραμένει στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς, την ώρα που οι μεγάλοι σε μήκος αγώνες, αναμένεται να είναι αυτοί του Abu Dhabi και της Αργεντινής. Ο πρώτος θα περνάει από Oman και Dubai, την ώρα που ο δεύτερος θα περνάει από την Ουρουγουάη. Οι αγώνες που υπάρχουν στο καλεντάρι του 2011 και θα λείπουν από αυτό της νέας χρονιάς, είναι της Σαρδηνίας και της Αυστραλίας. Ο ιταλικός γύρος, αναμένεται να φύγει από το νησί της Σαρδηνίας και να επιστρέψει στη Βόρεια Ιταλία, αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι επιβεβαιωμένο, δεν επιτρέπει στην North One Sport να τους περιλάβει στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς.


Πηγή από την βρετανική εταιρία, δήλωσε σχετικά: «Εδώ και αρκετό καιρό, κάνουμε λόγο για μεταφορά των αγώνων στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου και υπάρχει μεγάλος πληθυσμός. Και όπως και να το κάνουμε ο μεγαλύτερος αριθμός είναι συνήθως στην ενδοχώρα. Το παράδειγμα της Γαλλίας είναι χαρακτηριστικό. Οι οργανωτές του αγώνα γνώριζαν πολύ καλά ότι οι ειδικές δεν θα είναι αντίστοιχες με αυτές της Κορσικής, αλλά θα ήταν μεγαλύτερη η παρουσία του κόσμου. Ήταν απίστευτος ο αριθμός τους! Έτσι και ο ιταλικός αγώνας δεν μπορεί να μείνει στη Σαρδηνία».


Ο αγώνας της Νέας Ζηλανδίας αναμένεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει αυτόν της Αυστραλίας. Βέβαια, αυτό δεν είναι σίγουρο και θα εξαρτηθεί από την τέλεση του αγώνα της Αυστραλίας, αν και αναμένεται ένα rotation ανάμεσα τους. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο αγώνας της Ιαπωνίας ήταν μέσα στο προτεινόμενο για το 2012 πρόγραμμα, αλλά μετά από αίτηση των Κατασκευαστών, ο αγώνας τέθηκε εκτός, ελέω και των καταστροφών που έχουν πλήξει την περιοχή. Οι δώδεκα αγώνες που αναμένεται να είναι στο πρόγραμμα του 2012 είναι οι εξής: Αμπου Ντάμπι, Αργεντινή, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Ελλάδα, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply