300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

WRC: Mini, η επιστροφή

Στο Ράλι Σαρδηνίας η πρώτη εμφάνιση της ομάδας


Στην Οξφόρδη παρουσιάστηκε και επίσημα η ομάδα της Mini, αλλά και το Countryman WRC, με το οποίο σηματοδοτείται η επιστροφή της ιστορικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Όπως ήταν λογικό, η παρουσίαση συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά και το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και αυτό που μπορούσε εύκολα να καταλάβει κανείς ήταν το κλίμα αισιοδοξίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Ο επικεφαλής της Prodrive, η οποία και έχει αναλάβει την εξέλιξη του αυτοκινήτου, αλλά και την εκπροσώπηση της ομάδας στο WRC, David Richards, δήλωσε ότι ανυπομονεί για την πρώτη εμφάνιση της ομάδας, η οποία και είναι προγραμματισμένη για το Ράλι Σαρδηνίας στις αρχές Μαΐου. «Δουλεύουμε για αυτή τη στιγμή περισσότερο από δύο χρόνια και είναι συναρπαστικό για εμάς που μπορούμε αυτή τη στιγμή να πραγματοποιούμε την επίσημη παρουσίαση της Mini WRC Team. Πιστεύω ότι το Mini JCW WRC είναι το πιο εντυπωσιακό αυτοκίνητο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Έχουμε στη διάθεση μας μία έμπειρη ομάδα, ένα δίδυμο ταλαντούχων οδηγών και το πιο σημαντικό από όλα, μία πολύ ισχυρή σχέση με τη Mini. Αυτή τη στιγμή ανυπομονούμε για την πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου στη Σαρδηνία, όπου και θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε πόσο μεγάλες είναι οι δυνατότητες του.

Βέβαια, αυτή που ανυπομονούν ακόμα περισσότερο για την αγωνιστική δράση, είναι οι Kris Meeke και Dani Sordo, ειδικά μετά από τα χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών που έχουν πραγματοποιήσει. «Αυτή η παρουσίαση είναι το πρώτο βήμα, μέχρι το επόμενο που είναι το ντεμπούτο στη Σαρδηνία», είπε ο Meeke και συνέχισε: «Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσει η χρονιά. Επίσης είναι πολύ ωραίο για όλους να βλέπουμε την προσπάθεια μας να παρουσιάζεται με τόσο ωραίο τρόπο. Τώρα, αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε στο ρόλο μας και να προσθέσουμε μερικά κεφάλαια ακόμα στην παράδοση και στις επιτυχίες της Mini στο WRC». O Sordo από την πλευρά του είναι ενθουσιασμένος, ειδικά από τη στιγμή που αυτή θα είναι η έκτη χρονιά συμμετοχής του στο θεσμό. «Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στη δράση. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τον τελευταίο μου αγώνα και τώρα θέλουμε να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε. Για μένα όλα είναι καινούργια φέτος. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, ο καιρός που χρειάστηκε για να προσαρμοστώ, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στη συνέχεια. Ανυπομονώ για αυτή τη νέα πρόκληση με το Mini WRC και να σημειώσουμε μερικά καλά αποτελέσματα».

Πηγή: autotriti.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply