300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Συνελήφθησαν για βιασμό οι φίλοι της 16χρονης στο Ρέθυμνο

Απίστευτη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της νεαρής κοπέλας που εξέπνευσε λόγω “μέθης” στο Ρέθυμνο, αφού όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (4/5) η αστυνομία, οι δύο φίλοι της, που την μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο, κατηγορούνται πλέον για βιασμό και έκθεση σε θάνατο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος και ο 17χρονος οδήγησαν την κοπέλα σε ερημική τοποθεσία του Ρεθύμνου, με το αυτοκίνητο του πρώτου, με σκοπό τη συνουσία.
 
Μαζί τους είχαν κι ένα μπουκάλι ουίσκι από το οποίο της έδιναν να πιει προκειμένου να γίνει πιο “ευάλωτη” όμως δεν τα κατάφερναν αρχικά.

 Όταν εξαιτίας της υπερκατανάλωσης αλκοόλ η κοπέλα έπεσε αναίσθητη οι δύο νεαροί εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Οι δύο τους ομολόγησαν όλες τις λεπτομέρειες στην αστυνομία, υποδεικνύοντας μάλιστα τόσο το σημείο που τη βίασαν όσο και το σημείο που πέταξαν τα ενοχοποιητικά  στοιχεία.

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για βιασμό (εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις) και έκθεση, που προκάλεσε το θάνατο της ανήλικης. Ποινικά, οι δύο αυτές κατηγορίες επιφέρουν ποινή ίση με την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Η δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, για τους δύο γονείς του 17χρονου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ενώ οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Επιπλέον σε βάρος των ιδιοκτητών τριών καταστημάτων, που είχαν επισκεφτεί οι δράστες με την ανήλικη, εφαρμόσθηκαν οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply