300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

4 αγκάθια που απειλούν τη σχέση σου

Κοιτάζεις κάποια ζευγαράκια που είναι τόσο ταιριαστά: ίδια ρούχα, ίδιο μειδίαμα ακόμα και ίδιες ατάκες όταν μιλούν! Και κλαις την τύχη σου που εσύ και το αγόρι σου έχετε τόσες διαφορές. Μην τα βάφεις μαύρα. Υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας που καλώς υπάρχουν και που δεν θα φέρουν το χωρισμό! Το αντίθετο μάλιστα!
1. Εγώ η μπουζουκσού κι εσύ ο χεβιμεταλάς:
Γνωριστήκατε ένα κρύο βράδυ που οι κολλητοί του τον έσυραν στα μπουζούκια για ένα μπάτσελορ πάρτυ. Εκείνος φορούσε ωτασπίδες κι εσύ νόμιζες πως πολύ του αρέσουν τα ζεϊμπέκικα. Το κονέ είναι πιθανό να σας το έκανε ο Πλούταρχος από την πίστα αλλά στο πρώτο ραντεβού, με απορία σε ρώτησε τι είναι αυτό το ΠάνοΚιάμο που ήθελες να επισκεφτείς. Το μακρύ μαλλί του δεν σου είπε και πολλά αλλά όταν άρχισε να μιλά για συγκροτήματα που εσύ δεν είχες ακούσει ποτέ πριν, το πράγμα σοβάρεψε. Που να του πεις πως το διάστημα της εφηβείας που όλοι άκουγαν μέταλ, εσύ χόρευες με Spice Girls και Backstreet Boys.
Τι να κάνεις: η διαφορά στα μουσικά ακούσματα δεν χρειάζεται να σας κοστίσει τη σχέση σας, εφόσον υπάρχει ένα κοινό σημείο στο οποίο μπορείτε να συναντηθείτε. Αυτό μπορεί να είναι ένα jazz bar ή μια ωραία μουσική σκηνή. Αν όμως εκείνος ακούει διαρκώς τα ροκ και τα ντεθ, κι εσύ διασκεδάζεις καλύτερα με τους Vegas και τους Οtherview, μοιραία θα ξεκινήσουν οι καυγάδες για το που θα βγείτε, που θα πάτε. Και μπορεί στην αρχή να υποχωρήσεις και να θυσιάσεις 2 ζευγάρια τακούνια για να τον συνοδέψεις στις συναυλίες που θέλει στη Μαλακάσα αλλά αργά ή γρήγορα, θα επιθυμήσεις το γαρύφαλλο στο αυτί και το στριμωξίδι στην πίστα.
2. Φορτηγατζή αγάπη μου!
Η φαμίλια σε σπούδασε στα εξωτερικά και στα καλύτερα Πανεπιστήμια αλλά τον έρωτα τον βρήκες στο βουλκανιζατέρ που πήγες έντρομη να αλλάξεις το σκασμένο σου το λάστιχο. Ο έρωτας ήταν μοιραίος αλλά σας χωρίζει ένα πτυχίο και 3 ξένες γλώσσες.
Τι να κάνεις: μια διαφορά στο επίπεδο γνώσεων δεν χρειάζεται να γίνει ταφόπλακα για τη σχέση σας αλλά το αντίθετο. Ένας άντρας ψημένος στο μεροκάματο, μπορεί να σε προστατεύσει καλύτερα, δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με έναν πτυχιούχο και ίσα ίσα που υπερτερεί: σίγουρα έχει εκτελέσει τη στρατιωτική του θητεία, έχει βρει την δουλειά που τον ενδιαφέρει και θα σκεφτεί γρηγορότερα να φτιάξει οικογένεια.
3. Οι φίλοι(ες) σου αυτοί(ες) θα μας φάνε!
Εσύ διαθέτεις ένα τσούρμο ελεύθερες κολλητές που κάθε Σ/Κ σε πρήζουν να βγείτε να τα πιείτε. Εκείνος διαθέτει ολόκληρη ορχήστρα από μπακούρια κολλητάρια που θέλουν να βγαίνουν μέχρι το πρωί, να πίνουν, να ξενυχτάνε και ξενοκοιμούνται. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να πλήξει ανεπανόρθωτα μια σχέση που είναι στα ξεκινήματά της. Κι αυτό γιατί ναι μεν εσύ μπορείς να βάλεις στην άκρη της κολλητές αλλά για έναν άντρα που πρώτος θα δεσμευτεί από την παρέα του, η επανάσταση δεν θα είναι το ίδιο βελούδινη.
Τι να κάνεις: υπάρχουν και όρια και εφόσον τα θέσετε, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Θέλει να αυτό το ΣΚ με τα φιλαράκια. Κανένα πρόβλημα. Το επόμενο θα πάτε κάπου μαζί. Ταυτόχρονα, απόφυγε να λειτουργείς με το δικό του πρόγραμμα, λάθος που κάνουμε οι περισσότερες. Δηλαδή, μην περιμένεις να σου πει ότι σήμερα θα βγει μαζί σου και όχι με τους κολλητούς και τελευταία στιγμή στο ακυρώσει. Κανόνισε το πρόγραμμά σου ανεξάρτητα από τις εξόδους του για να πιάσει το νόημα!
4. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς:
Εσύ μπορείς να ξοδέψεις το μισθό σου μέχρι το τελευταίο ευρώ στα μαγαζιά σε ένα απόγευμα αλλά εκείνος μπορεί να φυλάξει μέχρι την τελευταία δεκάρα την τσακιστή, κάνοντας τον Σκρουζ Μακ Ντακ να ωχριά μπροστά του. Έλα όμως που πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου “Wharton School of Finance and Northwestern University” έδειξε πως εκείνοι που ξοδεύουν ασύστολα έλκουν τους τσιγκούνηδες και τούμπαλιν.
Τι να κάνεις: τα χρήματα μπορούν να παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην έκβαση μιας σχέσης, ειδικά αν τα πράγματα σοβαρέψουν και για παράδειγμα αποφασίσετε να μείνετε μαζί. Έχε στο μυαλό σου πως ο τσιγκούνης και φιλάργυρος άνθρωπος σπάνια αλλάζει και μην ξεχνάς πως αν έχεις χρέη, πρέπει να τα γνωρίζει ο καλός σου προτού βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να πληρώσετε το νοίκι κι εσύ να έχεις μείνει με 10 ευρώ στην τσέπη.

Κατερίνα Πατούλια

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply