300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Η Ζωή της Άλλης: Τι θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαϊου




Η Ζωή της Άλλης: Τι θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαϊου
Ο Γιάννης ρωτάει με αγωνία την Ελπίδα αν αγαπάει πραγματικά τον θείο του. Η Ζέτα και ο Ηλίας έρχονται πιο κοντά, ενώ παράλληλα η Βάσω προσπαθεί να παρηγορήσει την Τόνια, που δεν την προσέλαβαν στον ραδιοφωνικό σταθμό, προτείνοντάς της, να δουλέψει στην εταιρεία της Κάτιας. Η Λίλιαν καλεί την 'Ελενα στο μαγαζί και, ανήσυχη για τη σχέση της με τον Φάνη, της
μεταφέρει όσα έμαθε από τον Σωτήρη σχετικά με την Τόνια...
Η Λίλιαν ανησυχεί με την προσέγγιση Τόνιας και Φάνη και η 'Ελενα την προτρέπει να επισπεύσει τη διαδικασία του γάμου τους. Λίγο πριν το γάμο του Νικόλα, η Πόλα τον παγιδεύει με σκοπό να τιμωρήσει την αδιαφορία του γι αυτήν. Η Θάλεια πιεσμένη από τη μητέρα της φεύγει απ το σπίτι. Η Κάτια διστάζει να πάρει μια απόφαση για το πώς θα αντιμετωπίσει την Ξένια. Στο μεταξύ, το μίσος της Ξένιας για την Ελπίδα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο...
Η αγωνία της Βιβής κορυφώνεται, καθώς η Θάλεια παραμένει άφαντη. Η Στέλλα θέλει να φτιάξει ένα φαγητό για τον Αλέξη και πηγαίνει στον Χάρη, ο οποίος προσφέρεται να τη βοηθήσει. Στη συνάντησή τους, η Στέλλα του ρίχνει κάποια υπονοούμενα, που ο Αλέξης δεν πιάνει... Ο Γιάννης προτείνει στη Θάλεια να μείνουν μαζί στο πατρικό του. Στο μεταξύ, η Ξένια γυρίζει στο ξενοδοχείο σε κακή κατάσταση, γεγονός που προκαλεί την απορία του Φιλίππου...
Πανικός έχει να γίνει στα επόμενα επεισόδια της «Ζωής της Άλλης»! Μπορεί πλέον η «κακιά Ξένια» να έχει αποκαλυφθεί αλλά δεν καταθέτει τόσο εύκολα τα όπλα. Τι θα κάνει; ανοίγει πυρ ομαδών εναντίον όλης της οικογένειας Καλλιφατίδη, και κυρίως εναντίον της μεγάλης της εχθρού Ελπίδας. Πως; καταφέρνει να εισβάλλει στα οικονομικά του catering και να το καταστρέψει!


Φάνης-Τόνια-Λίλιαν:


Ο Φάνης μπορεί να είναι με την Λίλιαν , αλλά η καρδούλα του χτυπά για την Τόνια. Η Τόνια το βλέπει, το νιώθει και αποφασίζει αυτή τη φορά να μην τον αφήσει να της φύγει. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο-Λίλιαν που αγαπά τον Φάνη και τον διεκδικεί με κάθε τρόπο βάζοντας τους διάφορα εμπόδια.


Ντορίτα-Νικόλας:


Μπορεί το ζευγάρι να προετοιμάζεται για γάμο, αλλά ο βίος τους δεν προβλέπεται και τόσο… ανθόσπαρτος! Γιατί; επειδή η Πόλα δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Νικόλας την παρατά. Γι΄αυτό ετοιμάζει στο ζευγάρι ένα μεγάλο χουνέρι που θα εξαγριώσει την Ντορίτα και θα τους μείνει… αξέχαστο!


Στέλλα-Αλέξης-Ελπίδα:


Ο Αλέξης μπορεί να είναι ζευγάρι με τη Στέλλα, αλλά η Ελπίδα είναι αυτή που του έχει κλέψει την καρδιά. Η γυναικεία διαίσθηση της Στέλλας το ψυλλιάζεται και η νεαρά κάνει τα πάντα προκειμένου να τον πιέσει να την παντρευτεί αλλά και να αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του πατέρα της.


Ο Ηλίας απατά την Βάσω!


Μια, δυο, τρεις, ο Ηλίας δεν αντέχει και υποκύπτει στο ασφυκτικό φλερτ της Ζέτας. Έλα όμως που η Ζέτα θέλει σοβαρό δεσμό με τον Ηλία και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί. Η Βάσω από την άλλη, δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη της. Όταν όμως το συνειδητοποιήσει, θα είναι πια αργά.


Η Βάσω κουμπαριάζει με τη Μαίρη!


Μπορεί οι δυο τους να μην έλεγαν ούτε «καλημέρα», αλλά πλέον τα βρίσκουν και γίνονται κουμπάρες! Οι δυο πρώην άσπονδες φίλες, θα δώσουν τα χέρια και θα θυμηθούν τα παλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply