300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Audi A6 Avant

Νέες τεχνολογικές εφαρμογές ενσωματώνει το μοντέλο


Το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης θα γίνει στο Βερολίνο από την Audi η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Α6 Avant.


Το 2012 το A6 Avant θα αποτελέσει την έβδομη γενιά του πετυχημένου μοντέλου της Audi και η ελπίδα της γερμανικής φίρμας είναι να αποδειχθεί τόσο πετυχημένο όσο και οι προκάτοχοί του. Στα βασικά χαρακτηριστικά του Audi A6 Avant περιλαμβάνεται το χαμηλότερο βάρος, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και οι αρκετές νέες τεχνολογικές εφαρμογές που για πρώτη φορά ενσωματώνει σε μοντέλο η φίρμα.


Παρά το γεγονός ότι η Audi δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Α6, ωστόσο, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που συναντήσαμε στ νέο 2012 sedan Audi A6 θα υπάρχουν και στην έκδοση Avant. Αυτό περιλαμβάνει τις επιλογές κινητήρα και μετάδοσης, καθώς και όλα τα άλλα συστήματα που κάνουν τη ζωή ευκολότερη πίσω από το τιμόνι.


Η γκάμα πετρελαιοκινητήρων του νέου Α6 του της Audi Avant θα περιλαμβάνει τα μοτέρ 2,0 TDI με 177 hp και 3.0 TDI με 245 hp. Το 2012 Audi A6 Avant θα διατίθεται επίσης με κινητήρες βενζίνης, συμπεριλαμβανομένου ενός FSI 2,8 με απόδοση 204 hp και 3.0 TFSI με 300 hp.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply