300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Έπεσε Απάτσι-Σώοι οι δύο χειριστές

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Απάτσι Longbow κατέπεσε λίγα λεπτά πριν τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας (02/05) σε αγροτική περιοχή στα Μέγαρα, όμως ευτυχώς οι δύο χειριστές του είναι ζωντανοί. Το ελικόπτερο ανήκει στην αεροπορία στρατού, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο του ίδιου σώματος το οποίο πέφτει μέσα σε έναν χρόνο.
Οι αιτίες της πτώσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν προς την κατεύθυνση της βλάβης στον κινητήρα.
Στο ελικόπτερο επέβαιναν οι δύο χειριστές του, ο ένας εκ των δύο είναι ο διοικητής του τάγματος επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι στα Μέγαρα.
Ευτυχώς, οι έμπειροι χειριστές μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν αυτό που λέγεται βαριά προσγείωση. Δηλαδή, το σκάφος προσγειώνεται χωρίς να υπάρχει ο έλεγχός του, όπως όπως θα μπορούσε να ειπωθεί με σκοπό να σωθεί η ζωή των ανθρώπων που επιβαίνουν, όπως και έγινε.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, το ελικόπτερο πήρε φωτιά και κάηκε.
Με το που έγινε γνωστό το ατύχημα, απογειώθηκε ελικόπτερο Σούπερ Πούμα το οποίο συνέδραμε στις έρευνες ενώ κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με διασώστες έσπευσε στην περιοχή, καθώς και πυροσβέστες με ειδικά οχήματα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με τις αισθήσεις τους και επικοινωνούν με το περιβάλλον. Πιθανά η μεταφορά τους να έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply