300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Άγριες μέρες και νύχτες στο κέντρο της Αθήνας


Η στυγερή δολοφονία ενός συμπολίτη μας στο κέντρο της Αθήνας συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Το αιματηρό περιστατικό δείχνει με το χειρότερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα. Δείτε τι καταγγέλλουν καταστηματάρχες και πολίτες.  (Vids)

 Ο 44χρονος συμπολίτης μας Μανώλης Καντάρης ετοιμαζόταν να πάει τη σύζυγό του στο μαιευτήριο έχοντας μαζί του μια βιντεοκάμερα. Αυτή είδαν τρεις κακοποιοί οι οποίοι του επιτέθηκαν και τελικά τον σκότωσαν με μαχαιριές, κάποιες στην πλάτη και μία στον λαιμό στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου το πρωί της Τρίτης.
Το νέο αυτό αιματηρό περιστατικό έφερε και πάλι στο φως την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και μάλιστα μερικές μόνο ημέρες μετά την τεράστια επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις συγκεκριμένες περιοχές.
Την Τρίτη ο κόσμος στην περιοχή ήταν ανάστατος, ενώ λίγα λουλούδια και ένα "αντίο" ήταν στο σημείο όπου έγινε η άγρια δολοφονία.


Ηπείρου κ 3ης Σεπτεμβρίου by News247
Λαμβάνοντας ως αφορμή το τραγικό αυτό περιστατικό, η δημοσιογραφική ομάδα του News247 πήγε στο κέντρο, στις περιοχές γύρω από την Ομόνοια αλλά και στη Γ' Σεπτεμβρίου, μίλησε με καταστηματάρχες, υπαλλήλους αλλά και κατοίκους, οι οποίοι εξέθεσαν την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά.
Το συγκλονιστικό είναι πως στο σύνολό τους οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για πλήρη απάθεια από την πλευρά της ΕΛΑΣ.
Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος δεν ήθελε καν να μιλήσει με πλάτη στην κάμερα είπε:
"Τους τηλεφωνούμε τους λέμε γίνεται εμπόριο πρέζας μπροστά μας και δεν επεμβαίνουν. Δεν έρχονται".
Περίπου ίδια περιστατικά έχουν να πουν όλοι οι καταστηματάρχες στο κέντρο. Οι καταστηματάρχες αναγκάζονται να προβαίνουν σε αυτοσχέδια μέτρα προστασίας, ώστε να σώσουν πρωτίστως τους εαυτούς τους και μετά τις περιουσίες τους.


Ιδιοκτήτης καταστήματος για την εγκληματικότητα... by News247

Ωστόσο, και αυτά τα μέτρα πολλές φορές δεν είναι αρκετά και οι άνθρωποι δίνουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους. Η περιοχή κάτω από τη Γ' Σεπτεμβρίου, προς την πλατεία Βικτωρίας έχει μετατραπεί σε άγρια ζώνη μάχης
 
Ιδιοκτήτης καταστήματος για την εγκληματικότητα... by News247

Ο κύριος Γιάννης διατηρεί κατάστημα για χρόνια στην Πειραιώς, από την άλλη πλευρά της πλατείας. Παρά τη συνεχή αστυνόμευση των τελευταίων εβδομάδων, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη

Ιδιοκτήτης καταστήματος Πειραιώς1 by News247

Σε άλλο κατάστημα, δίπλα από την πλατεία συναντήσαμε κάτοικο της περιοχής. Για χρόνια ζει στο κέντρο. Τα παράπονά του από την Αστυνομία πολλά, αλλά και τα περιστατικά που έχει δει τον έχουν τρομάξει.


Κάτοικος κέντρου by News247

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ταμίας του καταστήματος


Ταμίας καταστήματος by News247
Ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι ζητούν πεζές περιπολίες, τις οποίες και θεωρούν λύση του προβλήματος.


καταστηματάρχης by News247


καταστηματάρχης2 by News247 

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν για άλλη μια φορά οι έχοντες την ευθύνη θα προχωρήσουν σε άμεσες παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας ή αν θα περιμένουν το επόμενο θύμα για να εκφράσουν τη λύπη και τον αποτροπιασμό τους.
news247

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply