300x80

Photobucket

Για να διαφήμιση επικοινωνήστε μαζί μας..

Breaking News

Κουτές ζευγαροσυνήθειες που πρέπει να ξεπεράσεις

Καλές οι αγάπες και τα λουλούδια και τα φιλιά και οι αγκαλιές αλλά υπάρχουν κάποιες συνήθειες που έχεις εσύ και όλα τα ζευγάρια, οι οποίες ούτε καλό κάνουν στη σχέση σου και οφείλεις σύντομα να το χωνέψεις!

Ματίνα Αγαπουλίτσα- Τάκης Ζουζουνάκης: το κοινό προφίλ στο Facebook
Είναι μια συνήθεια που σιγά σιγά γίνεται λατρεία ανάμεσα στα απανταχού ζευγαράκια. Ουσιαστικά, επειδή ούτε εσύ του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, ούτε κι εκείνος σε σένα, αποφασίζετε επειδή είστε τάχα ένα, να γίνετε ένα και στο διαδίκτυο. Το κακό της υπόθεσης είναι πως στο έρμο το προφίλ σας δεν θα ξέρει ποιός κα τι να γράψει. Ο κολλητός του για τον Θρύλο ή η δικιά σου κολλητή για το "Sex and the City". Εκεί ξεκινά φυσικά και η περιπέτεια για τον ποιό θα κάνεις φίλο, γιατί και πώς σε ένα κοινό προφίλ.
Είναι απορίας άξιο δε, γιατί να έχεις ένα κοινό διαδικτυακό προφίλ με τον καλό σου λες και είστε σιαμαία, τη στιγμή που ο καθένας διαθέτει το δικό του κινητό τηλέφωνο και τη δική του προσωπικότητα. Αν πιστεύεις μάλιστα πως με τον τρόπο αυτό δεν θα απιστήσει εις βάρος σου, ενημερώσου για τις πάμπολλες περιπτώσεις αντρών, που διαθέτουν προφίλ στο Facebook με ωραιότατο ψευδώνυμο και χωρίς φωτογραφία!!!!

Εμείς, από τους πρόποδες της γης, εμείς, εμείς, εμείς!
Στην ίδια λογική με το άνωθι κουτό συνηθειών των ευτυχισμένων ζευγαριών, είναι και αυτό το πρώτο πληθυντικό, κάθε φορά που θέλεις να μιλήσεις για οποιοδήποτε ζήτημα. Θες να μιλήσεις για κουρτίνες, λες “εμείς”. Θες να μιλήσεις για τον καιρό, πάλι "εμείς" θα πεις! Είναι καλό που νιώθεις πως πλέον είσαι τόσο κοντά με έναν άνθρωπο, που σκέφτεσαι στο εμείς και όχι στο εγώ! Οι υπερβολές όμως, σίγουρα δεν θα σε βοηθήσουν. Όταν μιλάς ειδικά με τις κολλητές και αναφέρεσαι διαρκώς στο εμείς (ακόμα κι όταν μιλάς για τις δουλείες του σπιτιού, για εσώρουχα ή για τις ανταύγειες σου) σύντομα κι εσύ θα μπουχτίσεις και οι γύρω σου.

Δεν θα βγεις και δεν θα βγω:
Είναι σαφές πως στην εποχή του έρωτα και της μεγάλης καψούρας με το έτερον ήμισυ πολύ θα ήθελες να είσαι μαζί του 24 ώρες χωρίς να κοιμάσαι ακόμα. Έλα όμως που όσο προχωράει η σχέση η συνήθειά σου δεν αλλάζει και θέλεις να είσαι μαζί του ακόμα κι όταν δεν είσαι. Αυτό σημαίνει, πως όσο εκείνος κανονίζει το πρόγραμμά του και παίζει ποδόσφαιρο 5 επί 5 εσύ δεν κανονίζεις καφέ με τις κολλητές με την ελπίδα πως θα σε πάρει τηλέφωνο ή για να μην τύχει να επιστρέψει από τη δουλειά και δεν σε βρει εκεί!
Το θέμα είναι πως με τον τρόπο αυτό βάζεις σε αναμονή τη δική σου ζωή για να ζήσεις βάσει με το δικό του πρόγραμμα!
 
Για πάντα (και παντού) μαζί:
Στην ίδια λογική του σιαμαίου, αδυνατείς να βγεις από το σπίτι μόνη χωρίς εκείνον, εσύ που ήσουν η προσωποποίηση της ανεξαρτησίας. Όπως είναι φυσικό και αφού εκείνος δεν βλέπει καμία αντίσταση από εσένα, προτιμά να πηγαίνετε βολτούλες και να κάνετε cocooing με τους δικούς του φίλους και γνωστούς ενώ όταν τα καλέσματα γίνονται από το δικό σου κύκλο, όλο βαριέται και θέλει να κάτσει σπίτι. Εσύ που είσαι υπόδειγμα σωστής συντρόφου, απέχεις από τις δικές σου κοινωνικές υποχρεώσεις.
Έχε υπόψη πως στην πρώτη στραβή, εκεί που θα έχεις ανάγκη τη συμβουλή και τον ώμο της κολλητής για να κλάψεις, αυτή δεν θα σηκώνει τα τηλέφωνα της πάλαι ποτέ χαμένης φίλης. Εννοείται, πως οι δικοί του φίλοι και γνωστοί που πάντα τιμούσες με την παρουσία σου, δεν θα πάρουν το μέρος σου!
 
Τα κουτουπώματα μπροστά σε φίλους (single):
Καλείς την φίλη που είχες καιρό να δεις σε καφετέρια για να τα πείτε. Εκείνη έχει να κάνει σχέση 5 μήνες ή έχει χωρίσει προσφάτως. Και όχι μόνο δεν σέβεσαι τον πόνο της, την γειώνεις λέγοντας πως θα σας επισκεφτεί σε λίγο και ο καλός σου. Εκείνη που ήθελε να πει τον πόνο της, όχι μόνο δεν το κάνει αλλά προσπαθεί να σου εξηγήσει πως μπροστά σε εκείνον, δεν θέλει να βγάλει τα σώψυχά της. Το πιθανότερο είναι να είσαι στον κόσμο σου και το μόνο που θες να είναι να τον πνίξεις στα φιλιά μπροστά στον κόσμο και στην κολλητή.
Σεβάσου τον δικό της πόνο και κάθε φορά που κανονίζετε έξοδο μόνο για κορίτσια, φρόντισε να τηρείς τους κανόνες. Αν πρέπει κάπου να σας συντροφεύσει και ο καλός σου, μην την κάνεις να νιώθει άβολα, βγάζοντας σχεδόν τα μάτια σας μπροστά της!

Κατερίνα Π.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ανοιχτόμυαλο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply